Mój prawie podstawa 1,5 style ale manual...z dodatków hak koło zapasowe autoalarm i kamera cofania a tydzien produkcji z automatu się zmienił od dealera bo miał być marzec. Powiem cos wiecej za tydzienjacoob pisze: ↑29 sty 2023, 13:10Życzę, żeby został wyprodukowany w terminie i jak najszybciej trafił do Polskifinex13 pisze: ↑29 sty 2023, 11:37Tak przyspieszony termin bo wczesniej miałem na marzec produkcje, okaże to sięwszystko za tydzieńjacoob pisze: ↑29 sty 2023, 11:22
Najpierw złożyłem zamówienie 1 grudnia, lecz 27 grudnia dokonałem zmiany konfiguracji i został nadany nowy numer zamówienia, więc przypuszczam, że wyleciałem z kolejki.
Także mój zamówiony został 27 grudnia. Przewidywana produkcja - jeszcze nic nie wiadomo, nie kontaktował się nikt ze mną. W poniedziałek przy okazji odwiedzę salon dowiedzieć się czy wiadomo już coś więcej na temat t-roca.
Cały czas na stronie polskiej nie mam jakichkolwiek informacji (wcześniej podstawowe dane auta były pokazane).
W takim razie przypuszczam, że mój, który został zamówiony 2 tyg później po Twoim, będzie wyprodukowany w okolicy 20-26 lutego. Moja specyfikacja nie jest jakaś skomplikowana, więc przypuszczam, że nie będzie jakiś opóźnień.
A w jakiej wersji zamówiłeś auto? Mój to Style 1.5 TSI automat + kamera cofania + koło zapasowe. Być może przyśpieszony termin ma związek z wersją jaka została zamówiona.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Dziś otrzymałem nr listu przewozowego. Zamówienie złożone 14.05.2022. Zobaczymy kiedy będzie odbiór.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Ja list dostałem miesiąc temu a auto stoi w porcie i niestety brakuje mu jakiejś części, rozwiewa to wątpliwości wszystkich którzy czekają na transport że jednak odstawiają do portu nie kompletne samochody
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Nie wiem czy w porcie stoją niekompletne auta, moje po zejściu z linii stało dwa miesiące ponad na jakimś parkingu Azambuja, ostatnio przetransportowane do Setubal i może już czeka na transport…
Ja zamówiłem w grudniu, będę się cieszył jeśli auto będzie na wakacje.
Dla mnie to nie problem, rozumiem problem osób , którym auto jest potrzebne .
Dziś , gdzieś czytałem ,że skoda ma problem z brakiem części do kamiga.
Czyli troc też pewnie .
Dla mnie to nie problem, rozumiem problem osób , którym auto jest potrzebne .
Dziś , gdzieś czytałem ,że skoda ma problem z brakiem części do kamiga.
Czyli troc też pewnie .
1.5 DSG 6,0 spalanie
Po interwencji importera do producenta dlaczego moje auto tak długo czeka w porcie na transport wyszło na jaw że jest nie kompletne, nie podali dokładnie o jaką część chodzi ale że czeka na jakiś komponent i jak tylko go założą, zainstalują auto trafi na statek. Też myślałem że jak już jest list przewozowy i auto przewiezione do portu to myślalem że to kwestia załadunku a tu taka niespodzianka
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Czyli niestety miałem rację:Daro2 pisze: ↑01 lut 2023, 19:48
Po interwencji importera do producenta dlaczego moje auto tak długo czeka w porcie na transport wyszło na jaw że jest nie kompletne, nie podali dokładnie o jaką część chodzi ale że czeka na jakiś komponent i jak tylko go założą, zainstalują auto trafi na statek. Też myślałem że jak już jest list przewozowy i auto przewiezione do portu to myślalem że to kwestia załadunku a tu taka niespodzianka
Oczywiście nie mam z tego powodu żadnej satysfakcji.Indi pisze: ↑25 sty 2023, 18:39
może auto stoi jednak na parkingu przy fabryce i na "coś" czeka, natomiast, żeby był jakiś tam ruch w interesie diler dostał info z fabry , że auto już jest na parkingu w porcie i oczekuje na ??????? No właśnie czy faktycznie tam oczekuje, przecież to absolutny brak logiki.
....
nie zrozumiem, że auto wyprodukowane, kompletne, przesunięte do portu czeka na załadunek i czeka i czeka ..... hmmmmm ...
T-Roc Style 1.5 DSG Ascot Gray+Czarny, Pakiet Komfort, System Easy Open & Close z alarmem, Szyby przyciemniane, Kierownica podgrzewana, Kamera Cofania, Travel Assist High. Zamówiony 27.06.2022r., produkcja 19tydz.2023 r., odebrany 23.06.2023 r.
Tak Indi muszę ci przyznać rację, niestety
Daro2 , coś czuję że Twój diler ściemnia temat , bo rzeczywiście logiki w tym nie ma absolutnie żadnej. Zgadzam się z Indi. A że zapytam, masz ten nr listu przewozowego czy jedynie diler oznajmił Ci że jest nie podając go ?
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023