A przypuszczasz jak by cię to kosztowało chyba więcej niż możesz przypuszczać ubezpieczyć musiałbyś w Niemczech zarejestrowaćDaro2 pisze: ↑11 lut 2023, 15:17Teraz żałuję że nie zamówiłem auta w Niemczech, przypuszczam że już bym kilka miesięcy nim jeździłY@rek pisze: ↑11 lut 2023, 14:43 Wydaje mi się, że polski rynek nie jest bardzo atrakcyjny dla właściciela VW. Przeanalizowałem kilka cenników dostępnych w internecie dla Holandii, Belgii, Francji, Włoch i oczywiście Niemiec. W przeliczeniu na euro polskie ceny na tle rynków Europy Zachodniej są dla VW relatywnie niskie i chyba dlatego jesteśmy trochę inaczej traktowani.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
We connect plus w pełnej opcji jest darmowy tylko rok, LUDU!!!! Nie 2 lata, nie 3 lata i nie ma nic wspólnego z gwarancją. Jeśli ktoś chce w pełni korzystać dalej po roku to musi w sklepie VW zapłacić!!!
T-Roc Premium 1.5 TSI Manual Czarna Perła z pakietami i dodatkami
Maj 2021
Maj 2021
Nieprawda. Nic nie płaciłem i licencja na we connect plus jest aktywna do 31.12.2025 r.
Co to ma wspólnego na oczekiwanie na auto? Może trzeba założyć inny wątek?
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Drodzy forumowicze, czy ktoś z Was otrzymał może informację od dilera na temat dostaw aut, które 1 lutego były wypakowane w Emden? Ile może trwać transport z Niemiec do Poznania? Bo mijają już niemal 2 tygodnie i cisza, diler jak zwykle nic nie wie i nic nie słyszał.
Witam
Info przed chwilą moje auto w Poznaniu.....
Info przed chwilą moje auto w Poznaniu.....
O dziękuję, to jest nadzieja. A auto też z dostawy do Emden ok 1 lutego? Czy wcześniejszej?
no mój też okazało się że jest już w Emden
dziwna sprawa bo patrząc na statek to nie wypływał z Setubal a z jakiegoś portu Leixoes, nie ważne..
teraz tylko pewnie droga pociągiem do Poznania i później do dilera.. tylko że stoi już od 1 lutego, no ale już zapewne bliżej niż dalej
dziwna sprawa bo patrząc na statek to nie wypływał z Setubal a z jakiegoś portu Leixoes, nie ważne..
teraz tylko pewnie droga pociągiem do Poznania i później do dilera.. tylko że stoi już od 1 lutego, no ale już zapewne bliżej niż dalej
Z dwóch wypowiedzi wcześniej płynie nadzieja, że już może jest w Polsce.bazylosss pisze: ↑13 lut 2023, 14:29 no mój też okazało się że jest już w Emden
Dowiedz się może akurat
Ale widać że coś tam się zmienia bo wysyłka z innego portu niż Setubal, wiec może jakoś pomału opanowują ten burdel który mają z wysyłkami…
Ktoś może powiedzieć czy z Emden on jedzie pociągiem do PL? Czy może Lohra do Polski na płac VW?
Ale widać że coś tam się zmienia bo wysyłka z innego portu niż Setubal, wiec może jakoś pomału opanowują ten burdel który mają z wysyłkami…
Ktoś może powiedzieć czy z Emden on jedzie pociągiem do PL? Czy może Lohra do Polski na płac VW?