Co ci twój diler mówi ciekawego ? Potrafi określić kiedy auto przyjedzie tym pociągiem do Poznania ?
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Na razie cisza - dam znać jak się czegoś dowiem, ale z tego co wiem dopóki nie pojawi się list przewozowy na pociąg (albo dopóki nie dojedzie do PL) raczej nic więcej nie powiedzą.
W kwestii rocznika - po to w połowie roku wchodzi "nowy rok modelowy", tylko co z tego że rok modelowy to 2023 skoro rocznik produkcji 2022? Przy sprzedaży i tak będzie liczył się rok produkcji.
W kwestii rocznika - po to w połowie roku wchodzi "nowy rok modelowy", tylko co z tego że rok modelowy to 2023 skoro rocznik produkcji 2022? Przy sprzedaży i tak będzie liczył się rok produkcji.
Z tym rokiem modelowym to jedna wielka ściema, przecież z autem nic się nie zmienia, nic nie dokładają, to jest zwykłe mydlenie oczu, niestety odbieramy auto wyprodukowane w 22 i mają już rok, taka jest prawda, i nie ma co liczyć na rabat, jak się nie podoba to na twoje auto chętni są w kolejce, a jeszcze cenę zrobią z katalogu.
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Nie ma co się martwić sprzedażą przed kupnem Przy sprzedaży będzie się liczyć się głównie przebieg i ewentualnie data pierwszej rejestracji. VW to nie jest jakaś niszowa i dziwna marka, gdzie kupujący z szukają pretekstów, aby marudzić i szukać pretekstów do obniżki ceny.Edyta pisze: ↑14 lut 2023, 11:42 Na razie cisza - dam znać jak się czegoś dowiem, ale z tego co wiem dopóki nie pojawi się list przewozowy na pociąg (albo dopóki nie dojedzie do PL) raczej nic więcej nie powiedzą.
-
A skąd można wyczarować taki list przewozowy?
Od dilera, sprzedawcy Pana który wystawił zamówienie
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Moja Strzała jest już w Poznaniu . Taki Walentynkowy prezent dostałem dziś.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
Super, cieszę się razem z tobą, ja dzisiaj dostałem telefon z volsburga z samej centrali, ale że mój niemiecki jest dość słaby zrozumiałem tylko tyle że jest im bardzo przykro i zrobią wszystko aby moje auto trafiło jak najszybciej do mnie
Dzięki .
Taki telefon marna pociecha kiedy się czeka i czeka , choć jest to jakiś gest dobrej woli. Życzę satysfakcjonujacego prezentu od dostawcy.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023