Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Często te statki wyplywają?
1.5 DSG 6,0 spalanie
chyba zacznę grać w totkamaciej.plock pisze: ↑21 lut 2023, 11:44Fartnęło Ci się z tym statkiem...xentinel pisze: ↑21 lut 2023, 10:51a więc trochę więcej chronologii:
17 październik - zamówienie
4 styczeń rozpoczęcie produkcji
11 styczeń zakończenie produkcji
13 styczeń zapakowany na pokład
30 stycznia załadunek na pociąg do Poznania
07 luty - samochód w Poznaniu
10 luty - samochód u dealera
chyba miałem szczęście
Mi się auto wyprodukowało około 7 lutego.
W wersji optymistycznej auto odbiorę do końca marca.
Realnie kwiecień.
W wersji optymistycznej auto odbiorę do końca marca.
Realnie kwiecień.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Pewnie na podstawie mojej i kilku innych osób Auto wyprodukowane 17-10, ostatnio było widziane w Emden 1 lutego i od tamtej pory nic nie wiadomo.
-
Teraz płynie statek ale po drodze ma Hiszpanie jeszcze do zahaczenia. Realnie w sobotę będzie w Portugalii wiec powrót do Niemiec w kolejny weekend. Kto ma furę wyprodukowana niech idzie dać na msze żeby się załapała na poklad
Ja już powoli rozglądam się za czymś innym, nie mam już siły się z tym całym DAS auto siłować, wątpię że z moim autem jest wszystko w porządku, przypuszczam że zostało uszkodzone, nawet producent nie wie co się stało, więc co ma mi diler powiedzieć
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Daro, widziałem ten twój screen z zapodaj… nie ma tam konkretnego info czy auto jest wyprodukowane…
Ja miałem wejście na produkcje wrzesień, zszedł z linii w listopadzie, ale trafił na parking Siva Azambuja i dopiero w styczniu mógł wyjechać stamtąd do portu…
Ja miałem wejście na produkcje wrzesień, zszedł z linii w listopadzie, ale trafił na parking Siva Azambuja i dopiero w styczniu mógł wyjechać stamtąd do portu…
Przecież ma Vin od 22 listopada. Według listu od 24 stoi w porcie. No chyba że importer też już kłamie
https://zapodaj.net/58825c41c2fc7.jpg.html
CP8 to moje auto
https://zapodaj.net/58825c41c2fc7.jpg.html
CP8 to moje auto
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,