Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Ja miałem info 9 lutego , że auto zeszło z produkcji.
Marko ,Tobie kiedy się auto wyprodukowało?
Marko ,Tobie kiedy się auto wyprodukowało?
1.5 DSG 6,0 spalanie
Info z 24 lutego.
Wczoraj troca zapakowali na statek i podobno już płynie
.nazwa statku, jak zrozumiałem przez tel.
Violett
Auto wyprodukowane 9 lutego
Wczoraj troca zapakowali na statek i podobno już płynie
.nazwa statku, jak zrozumiałem przez tel.
Violett
Auto wyprodukowane 9 lutego
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
Jeśli nie odbije do Anglii, to w Niemczech
Będzie po tygodniu?
Będzie po tygodniu?
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
Holandia jest planowana na 26.02 g.02:30
Tu masz śledzenie https://www.vesselfinder.com/vessels/details/9395630
Mój tez podobno jest na statku wiec chyba czekamy razem aż dopłynie.
Gość z salonu mówi ze końcówka marca to realny termin odbioru…
Tu masz śledzenie https://www.vesselfinder.com/vessels/details/9395630
Mój tez podobno jest na statku wiec chyba czekamy razem aż dopłynie.
Gość z salonu mówi ze końcówka marca to realny termin odbioru…
U mnie oznaczałoby 3 miesiące.
Realizacja.
No chyba , że stAtek utonie np.
Ja mam biały kolor a Ty?
Jak będę miał obcierke .
To będę namierzać
Realizacja.
No chyba , że stAtek utonie np.
Ja mam biały kolor a Ty?
Jak będę miał obcierke .
To będę namierzać
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
U mnie to będzie niecałe 4 m-ce od złożenia zamówienia.
A brałem style w dsg z kamera i pakietem zima
A brałem style w dsg z kamera i pakietem zima
Słuchajcie, musiałem to wkleić bo tak właśnie odpowiadają importerzy na pytanie "Gdzie jest moje auto" jedna wiadomość jest do mnie a druga do mojego znajomego z Pomorza, Importer już ma przygotowany teks i na zasadzie kopiuj wklej puszcza wiadomości.
Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt. W sprawie wszelkich informacji dotyczących terminów realizacji/statusu zamówienia uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt ze sprzedawcą obsługującym Pańskie zamówienie, w wybranej stacji dealerskiej VW. Dealerzy posiadają dostęp do systemów producenta, w których umieszczane są dane o produkcji samochodu. My, jako importer Volkswagen Group Polska, nie posiadamy większego zakresu informacji na ten temat niż dealer.
Rzeczywiście terminy produkcji niektórych samochodów ulegają aktualnie przesunięciu. Prosimy mieć na uwadze fakt, że w ostatnim czasie cała branża motoryzacyjna stoi przed wyzwaniem wydłużonych terminów produkcji ze względu na brak półprzewodników. Zapewniamy, że robimy wszystko co w naszej mocy, aby przesunięcia były jak najmniejsze. Jednakże jest to problem o charakterze globalnym, dlatego uprzejmie prosimy o wyrozumiałość.
Określenie terminu odbioru samochodu przez dealera będzie możliwe po zakończeniu produkcji i transporcie na plac importera.
Z wyrazami szacunku,
A tu info jakie ja dostałem miesiąc wcześniej
Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt. W sprawie wszelkich informacji dotyczących terminów realizacji/statusu zamówienia uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt ze sprzedawcą obsługującym Pana zamówienie, w wybranej stacji dealerskiej VW. Dealerzy posiadają dostęp do systemów producenta, w których umieszczane są dane o produkcji samochodu. My, jako importer Volkswagen Group Polska, nie posiadamy większego zakresu informacji na ten temat niż dealer.
Rzeczywiście terminy produkcji niektórych samochodów ulegają aktualnie przesunięciu. Prosimy mieć na uwadze fakt, że w ostatnim czasie cała branża motoryzacyjna stoi przed wyzwaniem wydłużonych terminów produkcji ze względu na brak półprzewodników. Zapewniamy, że robimy wszystko co w naszej mocy, aby przesunięcia były jak najmniejsze. Jednakże jest to problem o charakterze globalnym, dlatego uprzejmie prosimy o wyrozumiałość.
Określenie terminu odbioru samochodu przez dealera będzie możliwe po zakończeniu produkcji i transporcie na plac importera.
Z wyrazami szacunku,
Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt. W sprawie wszelkich informacji dotyczących terminów realizacji/statusu zamówienia uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt ze sprzedawcą obsługującym Pańskie zamówienie, w wybranej stacji dealerskiej VW. Dealerzy posiadają dostęp do systemów producenta, w których umieszczane są dane o produkcji samochodu. My, jako importer Volkswagen Group Polska, nie posiadamy większego zakresu informacji na ten temat niż dealer.
Z wyrazami szacunku,
A tu info jakie ja dostałem miesiąc wcześniej
Szanowny Panie,
dziękujemy za kontakt. W sprawie wszelkich informacji dotyczących terminów realizacji/statusu zamówienia uprzejmie prosimy o bezpośredni kontakt ze sprzedawcą obsługującym Pana zamówienie, w wybranej stacji dealerskiej VW. Dealerzy posiadają dostęp do systemów producenta, w których umieszczane są dane o produkcji samochodu. My, jako importer Volkswagen Group Polska, nie posiadamy większego zakresu informacji na ten temat niż dealer.
Z wyrazami szacunku,
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
-
Ja bym uderzył ze sprawą do TVN Turbo