Właśnie z moich informacji wynika że z tym systemem jest problem, a właściwie jakimś elementem. Znam na dzień dzisiejszy już kilka osób które tak jak ja czekają już 10 miesięcy, a auto fizycznie stoi na parkingu, i wszyscy zamówili teavelasistIndi pisze: ↑24 lut 2023, 19:02Nie tylko z R line z Style również, w moim przypadku m.in
Travel Assist High.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Na niemieckiej wersji myVolkswagen również poznikały te szczegóły.Y@rek pisze: ↑24 lut 2023, 19:47Ja polegałem tylko na niemieckiej wersji myVolkswagen. Tam były zawsze wcześniej wszelkie zmiany niż na stronie polskiej. U mnie też kilka razy "znikały" informacje i pojawiały się później. Czasami pojawiało się tam coś "nowego" np. instrukcja obsługi lub szczegóły wyposażenia. Instrukcja zniknęła na dobre, a samochód zaraz do odbioru, więc to wszystko jest jakieś dziwne.Indi pisze: ↑24 lut 2023, 19:18 Może ktoś mi wyjaśni czy zmiany w myVolkswagen coś oznaczają a mianowicie, przed chwilą zauważyłem że znikły zapisy dotyczące:
mocy silnika 1.5 DSG teraz brak zapisu
kolor ascot grey teraz brak zapisu
rocznik 2023 teraz brak zapisu
teraz zostało tylko:
Szczegóły pojazdu
VIN: (VIN nieznany)
Robić sobie (przez noc) jakąś nadzieję, jutro zadzwonię do dilera.
Fahrzeugdetails
FIN: (FIN noch nicht bekannt)
Modell:
Ostatnio zmieniony 24 lut 2023, 20:05 przez Indi, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Roc Style 1.5 DSG Ascot Gray+Czarny, Pakiet Komfort, System Easy Open & Close z alarmem, Szyby przyciemniane, Kierownica podgrzewana, Kamera Cofania, Travel Assist High. Zamówiony 27.06.2022r., produkcja 19tydz.2023 r., odebrany 23.06.2023 r.
https://www.autocentrum.pl/nowe/wyposaz ... gen/t-roc/andy1951 pisze: ↑24 lut 2023, 18:29Czym różni się wersja Style od R-line proszę o odpowiedź.
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
-
W Style jest Digital Cockpit Pro w standardzie, a w R-linie trzeba za to dopłacić prawie dwa tysiące złotych monetDaro2 pisze: ↑24 lut 2023, 19:59https://www.autocentrum.pl/nowe/wyposaz ... gen/t-roc/
I dlatego zrezygnowałem z R-line za te ozdóbki zewnętrzne szkoda kasy.
U mnie wszystko jest, sprawdzałem przed chwiląIndi pisze: ↑24 lut 2023, 19:58Na niemieckiej wersji myVolkswagen również poznikały te szczegóły.Y@rek pisze: ↑24 lut 2023, 19:47Ja polegałem tylko na niemieckiej wersji myVolkswagen. Tam były zawsze wcześniej wszelkie zmiany niż na stronie polskiej. U mnie też kilka razy "znikały" informacje i pojawiały się później. Czasami pojawiało się tam coś "nowego" np. instrukcja obsługi lub szczegóły wyposażenia. Instrukcja zniknęła na dobre, a samochód zaraz do odbioru, więc to wszystko jest jakieś dziwne.Indi pisze: ↑24 lut 2023, 19:18 Może ktoś mi wyjaśni czy zmiany w myVolkswagen coś oznaczają a mianowicie, przed chwilą zauważyłem że znikły zapisy dotyczące:
teraz zostało tylko:
Szczegóły pojazdu
Fahrzeugdetails
Modell:
U mnie również od wczoraj nie widać tych danych zarówno na niemieckiej, jak i polskiej wersji myVW.Indi pisze: ↑24 lut 2023, 19:58Na niemieckiej wersji myVolkswagen również poznikały te szczegóły.Y@rek pisze: ↑24 lut 2023, 19:47Ja polegałem tylko na niemieckiej wersji myVolkswagen. Tam były zawsze wcześniej wszelkie zmiany niż na stronie polskiej. U mnie też kilka razy "znikały" informacje i pojawiały się później. Czasami pojawiało się tam coś "nowego" np. instrukcja obsługi lub szczegóły wyposażenia. Instrukcja zniknęła na dobre, a samochód zaraz do odbioru, więc to wszystko jest jakieś dziwne.Indi pisze: ↑24 lut 2023, 19:18 Może ktoś mi wyjaśni czy zmiany w myVolkswagen coś oznaczają a mianowicie, przed chwilą zauważyłem że znikły zapisy dotyczące:
teraz zostało tylko:
Szczegóły pojazdu
Fahrzeugdetails
Modell:
U mnie działa strona z danymi, jeśli u Was nie to raczej dobry znak. Coś aktualizują w bazach. Może niebawem będzie w PLjacoob pisze: ↑25 lut 2023, 17:28U mnie również od wczoraj nie widać tych danych zarówno na niemieckiej, jak i polskiej wersji myVW.Indi pisze: ↑24 lut 2023, 19:58Na niemieckiej wersji myVolkswagen również poznikały te szczegóły.Y@rek pisze: ↑24 lut 2023, 19:47
Ja polegałem tylko na niemieckiej wersji myVolkswagen. Tam były zawsze wcześniej wszelkie zmiany niż na stronie polskiej. U mnie też kilka razy "znikały" informacje i pojawiały się później. Czasami pojawiało się tam coś "nowego" np. instrukcja obsługi lub szczegóły wyposażenia. Instrukcja zniknęła na dobre, a samochód zaraz do odbioru, więc to wszystko jest jakieś dziwne.
Fahrzeugdetails
Modell:
W moim przypadku może wcześniej "przyjdzie na świat" Na ten moment termin produkcji przewidziany jest na 11 tydzień, o transporcie jeszcze nawet nie myślę, ale liczę, że jak w przypadku Y@rka, marko, bądź Galux20 auto szybciutko trafi na prom do Niemiec
Na moje oko, puścili Ci w produkcję auto
1.5 DSG 6,0 spalanie