Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
jacoob

Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?

Post autor: jacoob »

Sebas pisze: 03 mar 2023, 23:26 Nie dostałem żadnej informacji, sam podjechałem przy okazji do salonu podpytać. Pracownica też była raczej zdziwiona, bo w systemie dalej stoi: planowany tydz. produkcji 09/2023
A przez ten czas w myVolkswagen dostępne były wszystkie dane pojazdu, czy tylko:
VIN: (VIN jeszcze nie znany)
Model:

Ja mam właśnie podejrzenia, że moje auto również trafiło już do produkcji (zamówione 27 grudnia, produkcja przewidziana na 11 tydzień), ale od tygodnia nie mam jakichkolwiek danych na stronach tak jakby trafiło na producję.

Skontaktowałem się z obsługującą mnie Pani handlowiec, to powiedziała, że w systemie widzi jedynie planowany tydz. produkcji 11/2023.

W jakim mieście zostało przez Ciebie złożone zamówienie? U mnie Łódź.
VDR

Post autor: VDR »

baxior pisze: 11 lut 2023, 20:20 We connect plus w pełnej opcji jest darmowy tylko rok, LUDU!!!! Nie 2 lata, nie 3 lata i nie ma nic wspólnego z gwarancją. Jeśli ktoś chce w pełni korzystać dalej po roku to musi w sklepie VW zapłacić!!!
W wersji Life jak się bierze pakiet Comfort to We Connect Plus jest na 3 lata za darmo, w Style 3 lata darmowe jest w standardzie.

Ile czasu zajmowało od złożenia zamówienia do pojawienia się jakiś wpisów na myvolkswagen ? Dodawaliście w "Garażu" auto podając nr importera z zamówienia ?
Sebas

Post autor: Sebas »

jacoob pisze: 04 mar 2023, 0:00
Sebas pisze: 03 mar 2023, 23:26 Nie dostałem żadnej informacji, sam podjechałem przy okazji do salonu podpytać. Pracownica też była raczej zdziwiona, bo w systemie dalej stoi: planowany tydz. produkcji 09/2023
A przez ten czas w myVolkswagen dostępne były wszystkie dane pojazdu, czy tylko:
VIN: (VIN jeszcze nie znany)
Model:
Nie mam pojęcia, dodałem samochód do konta dopiero jak się dowiedziałem, że jest już wyprodukowany.
jacoob

Post autor: jacoob »

VDR pisze: 04 mar 2023, 1:12
baxior pisze: 11 lut 2023, 20:20 We connect plus w pełnej opcji jest darmowy tylko rok, LUDU!!!! Nie 2 lata, nie 3 lata i nie ma nic wspólnego z gwarancją. Jeśli ktoś chce w pełni korzystać dalej po roku to musi w sklepie VW zapłacić!!!
W wersji Life jak się bierze pakiet Comfort to We Connect Plus jest na 3 lata za darmo, w Style 3 lata darmowe jest w standardzie.

Ile czasu zajmowało od złożenia zamówienia do pojawienia się jakiś wpisów na myvolkswagen ? Dodawaliście w "Garażu" auto podając nr importera z zamówienia ?
Mniej więcej tydzień - 2 tygodnie czasu od złożenia zamówienia pojawiły się podstawowe informacje o aucie. Trochę więcej informacji jest na niemieckiej wersji myVW.

Auto do „Garażu” dodaje się podając nr importera, lecz trzeba poczekać kilka dni, aż system będzie wczytywał numer.
finex13

Post autor: finex13 »

w poniedziałek odbiór zamówiony 14 grudnia!!!!
Galux20

Post autor: Galux20 »

My tydzień po Tobie zamawialiśmy.
Podziel się opinią po odbiorze.
1.5 DSG 6,0 spalanie
finex13

Post autor: finex13 »

Galux20 pisze: 05 mar 2023, 9:03 My tydzień po Tobie zamawialiśmy.
Podziel się opinią po odbiorze.
Juz go oglądałem i bez uwag. Nic do czego można sie doczepić . Maska drzwi spasowane żadnych zauwazalnych historii . Wszystko ok. Okaże się dalej jak będzie jeździł.
Galux20

Post autor: Galux20 »

Troc jest już w Poznaniu.
Do końca tygodnia dojedzie do do dealera.
Odbiór bez pośpiechu w przyszłym tygodniu

Do Emden dopłynął chyba w piątek .
1.5 DSG 6,0 spalanie
maciej.plock

Post autor: maciej.plock »

Zamówienie 2 tydzień grudnia 22.
Wersja style z kamera i pakiet zima.
Produkcja 6 tydzień 2023.
Aktualnie dojechał do Poznania.
Daro2

Post autor: Daro2 »

maciej.plock pisze: 07 mar 2023, 15:39 Zamówienie 2 tydzień grudnia 22.
Wersja style z kamera i pakiet zima.
Produkcja 6 tydzień 2023.
Aktualnie dojechał do Poznania.
Zamówienie 7 kwiecień, wyprodukowany 22 listopad, aktualne miejsce postoju Port Setubal 😔
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
ODPOWIEDZ