Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Maybach no tak
Ux mi się podobał , także cenowo.
Troc faktycznie to takie fajne auto , a się nie rzuca w oczy.
Czasami to jest wazne
Ux mi się podobał , także cenowo.
Troc faktycznie to takie fajne auto , a się nie rzuca w oczy.
Czasami to jest wazne
1.5 DSG 6,0 spalanie
Taaa „złote a skromne”
Czolem wszystkim forumowiczom,
1.5, manual, Life. Kamera, grzana kierownica, trvl. assist med, Led plus, side assist, ciemne szyby tylne, ready 2 discover, kessy, digi pro, autoalarm. Standardowy kolor i felgi, manualna klimatyzacja, lumbar support.
Auto zamowione 15/10. Wyprodukowane 22/11. Do zeszlego tygodnia stalo na parkingu Ria Iberica, pewnie czegos brakowalo
Wczoraj dotarlo do Emden.
1.5, manual, Life. Kamera, grzana kierownica, trvl. assist med, Led plus, side assist, ciemne szyby tylne, ready 2 discover, kessy, digi pro, autoalarm. Standardowy kolor i felgi, manualna klimatyzacja, lumbar support.
Auto zamowione 15/10. Wyprodukowane 22/11. Do zeszlego tygodnia stalo na parkingu Ria Iberica, pewnie czegos brakowalo
Wczoraj dotarlo do Emden.
Podsumowując, skoro zbliżam się do szczęśliwego (mam nadzieję) zakończenia tej historii:
Style 1.5 dsg, pakiety comfort i black style, grzana kierownica, kamera cofania, ergoactive, easy open&close, koło dojazdowe.
Zamówienie 20-06, start produkcji 13-09, koniec produkcji 18-10, odbiór umówiony na 11-03.
Style 1.5 dsg, pakiety comfort i black style, grzana kierownica, kamera cofania, ergoactive, easy open&close, koło dojazdowe.
Zamówienie 20-06, start produkcji 13-09, koniec produkcji 18-10, odbiór umówiony na 11-03.
Zdaje się, że zniknął rabat 6000zł. Podwyżki nie ma, jest tylko brak "promocji". Może to pocieszy wszystkich wytrwale oczekujących.
W PL Style 1.5 TSI DSG obecnie kosztuje 145 000 PLN.
W DE ta sama wersja 35 450 EUR, ~166 000 PLN przy kursie 4,68.
Ciekawe czy rabat wróci..
Jestem zaskoczony, od czerwca moja konfiguracja podrożała o 18 tysięcy zł. A już wtedy t-roc był drogi.
-
Cześć,
Mam pytanie czy jest możliwość sprawdzenia jaki jest status zamówienia samochodu, zamówiliśmy T-Roca koniec sierpnia i ciągle nie jesteśmy w stanie uzyskać rzetelniej informacji od sprzedającego... Ciągle teksty będzie za tydzień, będzie do dwóch tygodni itp i trwa to już dwa miesiące...
Mam pytanie czy jest możliwość sprawdzenia jaki jest status zamówienia samochodu, zamówiliśmy T-Roca koniec sierpnia i ciągle nie jesteśmy w stanie uzyskać rzetelniej informacji od sprzedającego... Ciągle teksty będzie za tydzień, będzie do dwóch tygodni itp i trwa to już dwa miesiące...
Nie ma takiej możliwości, sprawdzić może tylko diler, ale nie martw się sam tu nie jesteś, ja czekam od 7 kwietniavojtek12345 pisze: ↑10 mar 2023, 11:24 Cześć,
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,