Wygląda na to, że rzeczywiście są to ustawienia "agresywności" działania ACC. Ale jak to działa dla różnych ustawień nie mogę doczytać w instrukcji obsługi.
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
To są ustawienia dla ACC. Mam to samo w manualu.Y@rek pisze: ↑11 mar 2023, 20:47 To moje radio z menu o którym pisałem, zdjęcie zrobione kilka minut temu.
https://files.fm/u/wf6jan78d
W instrukcji w dziale o ACC nic o tym nie znalazłem.
Generalnie ta instrukcja jest... kiepska - co pół strony ostrzeżenie żeby nie naciskać żadnych guzików w czasie jazdy, ale sensownych informacji jak na lekarstwo. Najlepszy jest dział o jeździe z DSG gdzie jest opis asystentu zjazdu w dół i ze wzniesenia - dwa różne systemy z niefortunnie dobranym tłumaczeniem nazw które w treści są używane zamiennie. Dowiedzenie się z niej czegoś o tym aucie to droga przez mękę.
Generalnie ta instrukcja jest... kiepska - co pół strony ostrzeżenie żeby nie naciskać żadnych guzików w czasie jazdy, ale sensownych informacji jak na lekarstwo. Najlepszy jest dział o jeździe z DSG gdzie jest opis asystentu zjazdu w dół i ze wzniesenia - dwa różne systemy z niefortunnie dobranym tłumaczeniem nazw które w treści są używane zamiennie. Dowiedzenie się z niej czegoś o tym aucie to droga przez mękę.
Panowie i Panie
Pilnujmy tematów to jest o tym ile się czeka na T-Roca
Można założyć nowy wątek i tam zadawać pytania…
Pilnujmy tematów to jest o tym ile się czeka na T-Roca
Można założyć nowy wątek i tam zadawać pytania…
Z "pępkowym" trafiłeś idealnie, w końcu czekałam na samochód prawie 9 miesięcy
Zaraz wrzucę coś więcej w odpowiedni wątek
-
Dziś byłem oglądać swojego i niestety reklamacja, felgi miały być dwukolorowe czarno srebrne a przyjechał na zwykłych srebrnych co słabo wyglada przy czarnym dachu…
Czekałem co prawda 3 m-ce od złożenia zamówienia ale jednak odbior się opóźni.
Ciekawe co wymyśli diler?
Czekałem co prawda 3 m-ce od złożenia zamówienia ale jednak odbior się opóźni.
Ciekawe co wymyśli diler?
-
Dlatego trzeba auto odbierać z chodną głową. Diler pewnie nic nie zrobi, da ci dodatkowy rabat i tyle
[quote=morfeusz nic nie zrobi, da ci dodatkowy rabat i tyle
[/quote]
To jak da to jednak coś zrobi
[/quote]
To jak da to jednak coś zrobi
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
-
No i co mi po rabacie jak felgi będą gowniano wyglądać…