Mam problem od kilku dni z wybieraniem numeru przez zestaw głośnomówiący telefon łączy się z samochodem i strasznie trzeszczy z głośników z samochodu. Czy miał ktoś podobne objawy. Co może być problemem, wydaje mi się ze mikrofon w samochodzie padł i robi jakieś zwarcie.
Dziekuje.
VW T-roc 1.5 Style 2023 r
- Marecki1976
Re: VW T-roc 1.5 Style 2023 r
Warto najpierw by było uściślić nazwę tematuedrozd pisze: ↑01 kwie 2023, 18:34 Mam problem od kilku dni z wybieraniem numeru przez zestaw głośnomówiący telefon łączy się z samochodem i strasznie trzeszczy z głośników z samochodu. Czy miał ktoś podobne objawy. Co może być problemem, wydaje mi się ze mikrofon w samochodzie padł i robi jakieś zwarcie.
Dziekuje.
T-Roc 1.5 《30.12.2022》
Re: VW T-roc 1.5 Style 2023 r
Jeśli testowałeś na jednym telefonie, to spróbuj sparować inny by wykluczyć lub potwierdzić, że to problem z autem a nie telefonem.edrozd pisze: ↑01 kwie 2023, 18:34 Mam problem od kilku dni z wybieraniem numeru przez zestaw głośnomówiący telefon łączy się z samochodem i strasznie trzeszczy z głośników z samochodu. Czy miał ktoś podobne objawy. Co może być problemem, wydaje mi się ze mikrofon w samochodzie padł i robi jakieś zwarcie.
Dziekuje.