Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To mnie teraz przeraziłeś. Ja zamówiłem 08.03.2023 - ciekawe ile ja będę czekał.
JACK
Nie ma reguły ale ważne jest jakiego troca zamówiłeś i z jakim wyposażeniem
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
Na zamówieniu u mnie był nr importera zaczynający się od 2023(dalej 6 cyfr). To podałem na my volkswagen, działało przez tydzień - a później wszystkie dane zniknęły.
Witajcie ponownie. Jutro lub pojutrze odbieram mojego T-roca. Zamówiony 21.10.2022. Najgorszy był czas oczekiwania od kiedy auto trafiło do Emden a potem do Poznania i do dealera. Mam wrażenie że trwało to wieczność oby było wszystko z nim w porządku
To ja jeszcze jedno ostrzeżenie dorzucę - nie zauważyłem tego przy odbiorze, bo byłem zaaferowany krzywo zamontowanym prawym tyłem, a na lewym mam taki kwiatek:
https://zapodaj.net/d08b7bfa01423.jpg.html
Napisałem do serwisu, zobaczę co odpowiedzą. Wygląda to kiepsko. Pół biedy jeśli to jakaś szpachla, ale jeśli to jakaś pasta techniczna której nie usunęli przed lakierowaniem, to mogą być drzwi do roboty.
W związku z tym dobra rada - nie reagować na ponaglenia sprzedawcy i sprawdzać co się da...
Napisałem do serwisu, zobaczę co odpowiedzą. Wygląda to kiepsko. Pół biedy jeśli to jakaś szpachla, ale jeśli to jakaś pasta techniczna której nie usunęli przed lakierowaniem, to mogą być drzwi do roboty.
W związku z tym dobra rada - nie reagować na ponaglenia sprzedawcy i sprawdzać co się da...
-
Stary jakość tego auta jest gowniana tak jak cały ten koncern!!! U mnie spod maski wystaje pomalowany glut od tej masy uszczelniającej.pshemus pisze: ↑03 kwie 2023, 18:33 To ja jeszcze jedno ostrzeżenie dorzucę - nie zauważyłem tego przy odbiorze, bo byłem zaaferowany krzywo zamontowanym prawym tyłem, a na lewym mam taki kwiatek:
Gowno i jeszcze raz gowno teraz robią a nie samochody.
Ja pojeżdżę z 1.5 roku i sprzedam jeszcze na gwarancji…
Pracuję za granicą, i nie mogę sobie ot tak zjechać do domu, auto miało być w sierpniu, wyprodukowało się w listopadzie, miało być do odbioru w styczniu ale coś mi brakowało więc stał w porcie i czekał na jakiegoś cipa aż wreszcie przyszedł do Polski a ja musiałem jechać do pracy, ot dlatego dopiero za dwa tygodnie
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
A to wiele wyjaśnia, bo myślałem że dealer się bije o jakiś world record w najdłuższej dostawie auta do klientaDaro2 pisze: ↑03 kwie 2023, 19:24Pracuję za granicą, i nie mogę sobie ot tak zjechać do domu, auto miało być w sierpniu, wyprodukowało się w listopadzie, miało być do odbioru w styczniu ale coś mi brakowało więc stał w porcie i czekał na jakiegoś cipa aż wreszcie przyszedł do Polski a ja musiałem jechać do pracy, ot dlatego dopiero za dwa tygodnie