Mieszkam pod Poznaniem i często stoję na przejeździe kolejowym na którym mijają mnie pociągi na Swarzędz z autami grupy VAG. Jak pisałem posta to jechało kilkanaście wagonów z TRockamikr112 pisze: ↑14 kwie 2023, 20:39O? A gdzie widzisz? Podzielisz się szczegółami proszę?morfeusz747 pisze: ↑14 kwie 2023, 19:16 Właśnie widzę dużą dostawę TRocow transportem kolejowym do Poznania
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Czy jeśli chodzi o status: wyprodukowany bez faktury, to udało się kiedykolwiek komuś potwierdzić co oznacza ten status?
Wiem, że jest kilka pomysłów, jak brak jakieś części czy update softu, ale czy ktoś z Was dostał kiedykolwiek konkretne info, czego brakuje do wysyłki? Ja mam wszystko dostępne na myvw de (dane, wizualizacje, instrukcje, możliwość weconnect), a pomimo to auto dalej bez faktury i nie może być wysłane...
Wiem, że jest kilka pomysłów, jak brak jakieś części czy update softu, ale czy ktoś z Was dostał kiedykolwiek konkretne info, czego brakuje do wysyłki? Ja mam wszystko dostępne na myvw de (dane, wizualizacje, instrukcje, możliwość weconnect), a pomimo to auto dalej bez faktury i nie może być wysłane...
Jak długo samochody w Swarzędzu czekają na transport do docelowych salonów sprzedaży?
Patara i Parana zaraz będą kierować się do Sebualu i wrócą do Emden, tak samo Violet Ace po drodze z Meksyku podpływa do Sebualu, a SFL CONDUCTOR 6 dzień stoi i czeka na lepsze czasy , a inne statki z biegu wpływają do portu
Zaraz mój T-Roc na tym statku choroby morskiej dostanie od tego czekania i bujania na falach
3 dni temu podpisałem zamówienie na mojego T-Roc'a - pierwsze auto salonowe w życiu. Trochę przeraża mnie czas oczekiwania, o którym niektórzy z was piszą... No ale... Zaczynam oczekiwanie
VW T-Roc Style 1.5 TSI DSG (Pakiet Comfort, Pakiet Style, Black style, Easy open, ergoActive, IQ.LIGHT LED Matrix, Drive Travel Assist, kamera cofania, zapasowe koło). Zamówiony: 14.04.2023 produkcja: 09.11.2023 odebrany: 15.01.2024
Świetnie, że wzioles ergoactive
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
Właśnie dzwonił do mnie dealer, że moje auto jest już u importera
6 kwietnia przypłynęło do Emden
6 kwietnia przypłynęło do Emden