Dobry Wieczór.. Moje doświadczenie z vw . Zamówiłem w połowie maja .Na początku lipca potwierdzona data produkcji 35 tydzień (info od dealera jak wszystko będzie ok to koniec września w salonie). Pacjent czarna "R"ka wyposażenie bez skóry i haka . Także zobaczymy jak to realnie wyjdzie (dzisiaj " pchnąłem" tiguana także bez auta jestem ,zostałem na łasce żony ). W 2019 na tiguana czekałem rowno 6 miesięcy, w 2021r żona na A3 od 5 maja do 20 grudnia i to tylko po rezygnacji z kilku opcji bo tak auto byłoby w lipcu 2022r ,tak tylko jako ciekawostka... Pozdrawiam i czekamy cierpliwie
przemas1712 pisze: ↑19 sie 2023, 2:44
Dobry Wieczór.. Moje doświadczenie z vw . Zamówiłem w połowie maja .Na początku lipca potwierdzona data produkcji 35 tydzień (info od dealera jak wszystko będzie ok to koniec września w salonie). Pacjent czarna "R"ka wyposażenie bez skóry i haka . Także zobaczymy jak to realnie wyjdzie (dzisiaj " pchnąłem" tiguana także bez auta jestem ,zostałem na łasce żony ). W 2019 na tiguana czekałem rowno 6 miesięcy, w 2021r żona na A3 od 5 maja do 20 grudnia i to tylko po rezygnacji z kilku opcji bo tak auto byłoby w lipcu 2022r ,tak tylko jako ciekawostka... Pozdrawiam i czekamy cierpliwie
Dzień dobry.
35 tydzień to 28 sierpnia, to kolejny rekord może być, będę kibicował. Ale uwaga ? To R-ka… Ja zamawiałem R-line pod koniec maja czyli 25 -go i produkcja zaplanowana na konic września. Czekam więc ze sprzedażą Skodzinki Kamiq 1,5 Monte Carlo do czasu konkretnej dsty produkcji. Żona dysponuje autobusem stąd moje opóźnoenia ze sprzedażą Skody z 2020r.
Czekamy na informacje z salonu
Norville pisze: ↑22 sie 2023, 9:05
Cześć wszystkim, ja swojego zamówiłem 17.05 i miał być do odbioru na koniec września, a zarejestrowałem równo po 3 miesiącach (17.08)
Nie chcę być niegrzeczny, ale musieli mieć gotowca na placu w fabryce. .
A poważnie, jaka wersja ?