Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Witam,
dzisiaj odebrany.
Produkcja 27 tydzień z tym że czegoś mu brakowało i stał na placu, u dilera był 01.09, zamówienie 5 kwiecień 2023,
wersja jak niżej
Pozdrawiam
dzisiaj odebrany.
Produkcja 27 tydzień z tym że czegoś mu brakowało i stał na placu, u dilera był 01.09, zamówienie 5 kwiecień 2023,
wersja jak niżej
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2023, 20:32 przez frantik, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Roc, life, DSG, 1.5 ,indium szary, pakiet komfort, przyciemnione szyby
update -->Zbigniew L pisze: ↑06 wrz 2023, 9:21Nic z tego nie rozumiem, rozmawiałem ze swoim dilerem w piątek, oświecił mnie, że jak zamawiałem 25 maja to produkcja planowana na 41 tydzień. Może to kwestia modelu, mój to R- line 1,5 dsg.Zolwik pisze: ↑06 wrz 2023, 8:34 Witam,
dołączam się do tematu. Autko zamówione 13.06.2023r., na umowie odbiór do 14.10.2023r.
W poniedziałek był telefon do opiekuna(dealera) i otrzymałem feedback, że planowana produkcja 36 tydzień (czyli obecny), w celu potwierdzenia odbioru mam się kontaktować w dniu jutrzejszym- ciekawość mnie zżera jaka będzie odpowiedź....
Proszę info po jutrzejszym telefonie.
Pozdrawiam - CZEKAMY
T-roc wg systemu na linii prod.od wtorku (05.09.23r.)- w przyszłym tyg. mam się zdzwonić z dealerem w celu potwierdzenia terminu odbioru.
-
Taki „młyn” że trudno coś kalkulować. Czyli terminy produkcji i odbioru nie ma nic wspólnego z terminem zamówienia.
Czy ktoś z państwa tu obecnych składał zamówienie koniec maja w okolicach 25.05.2023 ?
Może każdy diler ma osobne terminy.
CZEKAMY
Czy ktoś z państwa tu obecnych składał zamówienie koniec maja w okolicach 25.05.2023 ?
Może każdy diler ma osobne terminy.
CZEKAMY
Ciężko wytłumaczyć jak oni kolejkują te zamówienia, szczególnie gdy konfiguracje są podobne. Ale to podobnie wygląda w całej grupie VW. Świeże zamówienia na Octavie są realizowane w ciągu 6msc, a nadal są ludzie oczekujący ponad rok...
-
Nie tylko na Octavie, podobnie miałem w 2020 roku składałem zamówienie 3.06.2020 r produkcja 11.11.2020 a odbiór z początkiem grudnia. Ale to był czas pandemii brak komponentów z Chin np półprzewodników. Teraz nie ma pandemii za to powodzie w Słowenii, "jak nie urok to sra..."
No nic CZEKAMY
Zaklad VW Antoninek nie bedzie pracowac w poniedzialek i piatek z zwiazku z awaria w Slowenii
Inne fabryki VW także ograniczaja produkcje lub ją zawieszaja
Inne fabryki VW także ograniczaja produkcje lub ją zawieszaja
-
Jesli nie wiesz co produkuja to podpowiem VW Caady .
Napisalem wyraznie inne fabryki VW ograniczaja produkcje lub ja zawieszaja
Pracownicy VW w Antoniku wyjechali do Slowenii zeby pomoc przy wznowieniu produkcji oczywiscie automatycy
Napisalem wyraznie inne fabryki VW ograniczaja produkcje lub ja zawieszaja
Pracownicy VW w Antoniku wyjechali do Slowenii zeby pomoc przy wznowieniu produkcji oczywiscie automatycy
Ja tez czekalem 242 dni
-
Wiem co produkują. Ale tego modelu nie zamawiałem. A forum dotyczy oczekiwanie na T-Roca.
Czekam na informacje czy w dniach 11 wrzesień do 12 listopada zostanie wyprodukowany jakiś egzemplarz w Portugalii dokładnie Setubal.
CZEKAMY