Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Czekanie jeszcze bardziej się wydłuży
https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/ak ... ze/0yxfv4d
-
Ciągle coś- jakieś FATUMpshemus pisze: ↑28 wrz 2023, 8:28 Czekanie jeszcze bardziej się wydłuży
Na Kamiqa w 2020 roku czekałem ponad pół roku, brak komponentów.
Teraz powódź w Słowenii. Teraz jeszcze system poległ. Jest nadzieja, że muszą szybko to „postawić” na nogi i pewnie jest nadzieja.
Tak czy tak, zły czas na kolejne zamówienie samochodu.
Nic mi już nie pozostało jak CZEKANIE
-
Uff, już PO !!!pshemus pisze: ↑28 wrz 2023, 8:28 Czekanie jeszcze bardziej się wydłuży
Awaria usunięta w nocy.
-
Dzien dobry , po raz ostatni chyba w tym wątku Wiecie co to znaczy ... Wiem że Wy czekacie i naprawdę Wam współczuję ale ja już mam w garażu w domku ... Teraz celebruję ze znajomymi . Czego sie dowiedziałem bo pytaliście , moje auto przy mnie sprawdzone w systemie(chociaż w komputer nie zaglądałem) wyprodukowane było w dniach 29-31 sierpień czyli planowo 35 tydzień , nieoficjalnie taką informację dostałem ma auta które weszły do produkcji i "cisza" ... Także też wkurwienie u nich ostre bo muszą świecić oczami , z ciekawostek cennik nowego tiguana ma być w 45 tyg i podobno i to jak "mój informator " ;)to przeczyta to wpadnę zastanawiają się nad równoległą produkcją starych tiguanów z nowymi ... Także tyle pokrótce . Trzymajcie się ja wracam do celebracji Pozdrawiam
-
Dzięki za info proszę wracać do też w myślach jestem z Państwem.przemas1712 pisze: ↑28 wrz 2023, 17:47 Dzien dobry , po raz ostatni chyba w tym wątku Wiecie co to znaczy ... Wiem że Wy czekacie i naprawdę Wam współczuję ale ja już mam w garażu w domku ... Teraz celebruję ze znajomymi . Czego sie dowiedziałem bo pytaliście , moje auto przy mnie sprawdzone w systemie(chociaż w komputer nie zaglądałem) wyprodukowane było w dniach 29-31 sierpień czyli planowo 35 tydzień , nieoficjalnie taką informację dostałem ma auta które weszły do produkcji i "cisza" ... Także też wkurwienie u nich ostre bo muszą świecić oczami , z ciekawostek cennik nowego tiguana ma być w 45 tyg i podobno i to jak "mój informator " ;)to przeczyta to wpadnę zastanawiają się nad równoległą produkcją starych tiguanów z nowymi ... Także tyle pokrótce . Trzymajcie się ja wracam do celebracji Pozdrawiam
Dalej nie wiem, czy mój wejdzie w 41 tygodniu jak przekazał diler. Owiane tajemnicą czy cokolwiek produkują. Miliona km panu życzę.
Ja muszę czekać
Wczoraj czytałem w necie info, że do troca będą montować plugina .
Jeśli będzie ta sama bateria jak w passacie b9
20kw z prędkością ładowania 50kw , to będzie idealne auto
Na prądzie do 100km .
Wiadomo kwestia ceny
Jeśli będzie ta sama bateria jak w passacie b9
20kw z prędkością ładowania 50kw , to będzie idealne auto
Na prądzie do 100km .
Wiadomo kwestia ceny
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
Ta wiadomość wpłynie na termin odbioru od zamówienia ?
Ta informacja dotyczy modeli z roku 2025 czy nawet 2026. Myślę, że to nie temat w tym dziale.
W poniedziałek 41 tydzień - czyli plan produkcji mojego T-Toca R- line
Pozdrawiam CZEKAJĄCYCH
Zaplanowana data produkcji, tydzień 37. Dealer nie ma żadnych informacji o opóźnieniu. Tak samo jak nie ma żadnej informacji o tym czy auto zostało wyprodukowane lub czy jest w transporcie. Cyrk na kółkach...
-
Fakt „cyrk” mój zaplanowany tydzień produkcji 41 właśnie mija. O nim poinformował mnie diler pod koniec września, cisza. Sugerował, że auto będzie koniec października, więc czekam. Przypomnę, że zamówienie 25.05.2023
Czy diler informuje o dacie już wyprodukowanego auta ?
Jest to już męczące. Gdyby klient był informowany na bierząco inaczej by to oczekiwanie wyglądało. Czekam cierpliwie do końca miesiąca i zacznę dilera dopytywać. Przecież nie ma aż tyle zamówień czy wydawanie samochodów. Nie przepracowali by się informując na jakim etapie jest zamówienie.
W 2020 na Kamiqa czekałem pół roku ale była pandemia a teraz ta nieszczęsna powódź w Słowenii.
No cóż CZEKAMY