A wyświetlają się miedzy zegarami prawidłowe kierunki strzałek, np. jak się zbliżasz do ronda(którym zjazdem zjechać), bo u mnie wyswietlają się strzałki kierunkowe jak bym jeżdził po Angli (ruch lewostronny), czyli pod prąd, przy korzystaniu z Yanosika prze AA.Forrest pisze: ↑02 cze 2023, 22:10 U mnie w ogóle nie ma kompasu. Tylko w/w komunikat. W ASO powiedzieli ze trzeba mieć fabryczną nawigację żeby mieć kompas. Coś mi sie to nie wydaje…. Strzałki nawigacji mam tylko jak korzystam z Apple Maps przez CarPlay. Wtedy, co ciekawe, pojawia sie malutki kompas na gorze wyświetlacza, który cały czas pokazuje wyłącznie północ. Niezły bałagan….
VW T-ROC 1.5 2023 komunikat kompas obecnie niedostępny
Re: VW T-ROC 1.5 2023 komunikat kompas obecnie niedostępny
To wyświetla się prawidłowo
To chyba problem Yanosika, bo jak włączysz Google Maps to będziesz miał prawidłowo.stlag pisze: ↑15 paź 2023, 20:21A wyświetlają się miedzy zegarami prawidłowe kierunki strzałek, np. jak się zbliżasz do ronda(którym zjazdem zjechać), bo u mnie wyswietlają się strzałki kierunkowe jak bym jeżdził po Angli (ruch lewostronny), czyli pod prąd, przy korzystaniu z Yanosika prze AA.Forrest pisze: ↑02 cze 2023, 22:10 U mnie w ogóle nie ma kompasu. Tylko w/w komunikat. W ASO powiedzieli ze trzeba mieć fabryczną nawigację żeby mieć kompas. Coś mi sie to nie wydaje…. Strzałki nawigacji mam tylko jak korzystam z Apple Maps przez CarPlay. Wtedy, co ciekawe, pojawia sie malutki kompas na gorze wyświetlacza, który cały czas pokazuje wyłącznie północ. Niezły bałagan….
Masz racjęVDR pisze: ↑19 paź 2023, 9:24To chyba problem Yanosika, bo jak włączysz Google Maps to będziesz miał prawidłowo.stlag pisze: ↑15 paź 2023, 20:21A wyświetlają się miedzy zegarami prawidłowe kierunki strzałek, np. jak się zbliżasz do ronda(którym zjazdem zjechać), bo u mnie wyswietlają się strzałki kierunkowe jak bym jeżdził po Angli (ruch lewostronny), czyli pod prąd, przy korzystaniu z Yanosika prze AA.Forrest pisze: ↑02 cze 2023, 22:10 U mnie w ogóle nie ma kompasu. Tylko w/w komunikat. W ASO powiedzieli ze trzeba mieć fabryczną nawigację żeby mieć kompas. Coś mi sie to nie wydaje…. Strzałki nawigacji mam tylko jak korzystam z Apple Maps przez CarPlay. Wtedy, co ciekawe, pojawia sie malutki kompas na gorze wyświetlacza, który cały czas pokazuje wyłącznie północ. Niezły bałagan….