Zbigniew L pisze: ↑18 paź 2023, 17:01
46 tydzień to polowa listopada, a więc tak jak zapowiadali, że produkcja uruchomiona zostanie w połowie listopada. I nie „ruszyło” a może ruszy, mnie zaczyna brakować cierpliwości.
Już nie czekam !!!!
Rozejrzyj się na rynku. Ostatnio dilerzy sprzedają wersje demo na koniec roku.
A może mój kupisz bo więcej stoi w garażu jak jezdzi od kwietnia 2500 km
46 tydzień to polowa listopada, a więc tak jak zapowiadali, że produkcja uruchomiona zostanie w połowie listopada. I nie „ruszyło” a może ruszy, mnie zaczyna brakować cierpliwości.
Już nie czekam !!!!
Już nie czekam !!!!
Oj nie. R-Line wole.
A z kwietnia to już staroć
Nówka sztuka nie śmigana (oj wystana w garażu) 🫣
To może za 50 lat po takim staniu na żółtych już blachach nabierze wartości z tym licznikiem - potrzymaj jeszcze trochę .
Mój T-roc: zamówienie połowa września, termin realizacji 31 styczeń. Brak określenia terminu produkcji. Gdzieś przewinęło się w internecie, że produkcja w ograniczonym zakresie została wznowiona z dniem 1 października.
Początkowo samochód miał wejść na produkcję około 38tyg, ostatecznie weszło w 42(17 październik), w 44 (2 listopad) został wyprodukowany i wyruszył w podróż.
Więc coś się na pewno ruszyło jeśli chodzi o produkcję
sectumsempra pisze: ↑09 lis 2023, 0:11
Początkowo samochód miał wejść na produkcję około 38tyg, ostatecznie weszło w 42(17 październik), w 44 (2 listopad) został wyprodukowany i wyruszył w podróż.
Mam rozumieć, że 2 listopada wyprodukowali i na statku kończyli jak tego samego dnia wyruszył w podróż
To czekamy na info kiedy odbiór.
Proszę przypomnieć kiedy pan zamawiał ?
Pozdrawiam
sectumsempra pisze: ↑09 lis 2023, 0:11
Mam rozumieć, że 2 listopada wyprodukowali i na statku kończyli jak tego samego dnia wyruszył w podróż
To czekamy na info kiedy odbiór.
Proszę przypomnieć kiedy pan zamawiał ?
Pozdrawiam
Nie mam aż takich szczegółowych informacji, ale podobno od końca produkcji/rozpoczęcia transportu czas trwania to około 2 tyg.
Zamówienie było w połowie lipca (1.5 DSG)