Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
To pewnie ma pan duże znajomości, ja zamawiałem pod koniec maja i plan produkcji jest przewidziany w przyszłym tygodniu. To gratuluje takiego szybkiego obrotu sprawy.
-
Też zależy jakie wyposażenie, bo wiem, że niektóre dodatki elektroniczne to + 1/2msc czekania
T-Roc 1.5 TSI Style DSG;
Zastanawia mnie to mocno, jak to możliwe, że zamawiałem w połowie kwietnia i jeszcze czekam, a inni zamawiają o wiele później i już po produkcji! Nadal czekam... Niby po niedzieli planowany tydzień produkcji...
VW T-Roc Style 1.5 TSI DSG (Pakiet Comfort, Pakiet Style, Black style, Easy open, ergoActive, IQ.LIGHT LED Matrix, Drive Travel Assist, kamera cofania, zapasowe koło). Zamówiony: 14.04.2023 produkcja: 09.11.2023 odebrany: 15.01.2024
-
Pełna zgoda, ja przypuszczam, że jak ktoś zamówił wersję auta jaki był już wyprodukowany i sprawdzono zgodność zamówienia np z lipca…. Wiemy, że część załogi pracowała więc mogło się tak zdarzyć, że te auta schodzą z taśmy.
Mamy podobne zamówienia (ja mam R-line) i czekam od maja. Jak pisałem wcześniej zaplanowano produkcję w 46 tygodniu czyli od 13 listopada. No zobaczymy, po 21 dopytam dilera jak wygląda sytuacja. No trudno tyle czekałem i muszę poczekać 2-3 tyg
Pozdrawiam
Mi mój diler mówił, że aktualizacje w systemie pojawiają się w środy, więc wtedy liczę na jakiś dobre info.Zbigniew L pisze: ↑09 lis 2023, 18:02Pełna zgoda, ja przypuszczam, że jak ktoś zamówił wersję auta jaki był już wyprodukowany i sprawdzono zgodność zamówienia np z lipca…. Wiemy, że część załogi pracowała więc mogło się tak zdarzyć, że te auta schodzą z taśmy.
Mamy podobne zamówienia (ja mam R-line) i czekam od maja. Jak pisałem wcześniej zaplanowano produkcję w 46 tygodniu czyli od 13 listopada. No zobaczymy, po 21 dopytam dilera jak wygląda sytuacja. No trudno tyle czekałem i muszę poczekać 2-3 tyg
Pozdrawiam
VW T-Roc Style 1.5 TSI DSG (Pakiet Comfort, Pakiet Style, Black style, Easy open, ergoActive, IQ.LIGHT LED Matrix, Drive Travel Assist, kamera cofania, zapasowe koło). Zamówiony: 14.04.2023 produkcja: 09.11.2023 odebrany: 15.01.2024
-
Oby te informacje wreszcie były pozytywne. Mam nadzieje, że ten 46 tydzień będzie przeznaczony na produkcję zaległych zamówień. Nic nam nie pozostaje jak czekać. Tyle już minęło tygodni i musimy poczekać jeszcze ten 46 ty.
Powodzenia
Powodzenia
Wytrwałości życzęZbigniew L pisze: ↑09 lis 2023, 20:42 Oby te informacje wreszcie były pozytywne. Mam nadzieje, że ten 46 tydzień będzie przeznaczony na produkcję zaległych zamówień. Nic nam nie pozostaje jak czekać. Tyle już minęło tygodni i musimy poczekać jeszcze ten 46 ty.
Powodzenia
-
Polska wytrwała 8 lat i mamy sukces, to i my wytrwamy
Jestem ciekawy czy już mnie ktoś pobił z czekaniem? Zamówiony w kwietniu i po roku odebrany w kwietniu
T-Roc R-Line 1.5 DSG Kolor: Ascot Gray, Kamera Cofania, Elektryczna klapa, Pakiet Black Style, IQ. LIGHT Reflektory LED Matrix, System Easy Open & Close z alarmem, Pakiet Komfort, Digital Cockpit Pro,
-