Wymiana oleju co 2 lata lub 30 tys km?
Re: Wymiana oleju co 2 lata lub 30 tys km?
Tutaj:
https://maps.app.goo.gl/356VbX92ZBjLrMSY9
Pytałem również w pobliskiej Skodzie z innej grupy dealersiej, powiedzieli tyle samo.
https://maps.app.goo.gl/356VbX92ZBjLrMSY9
Pytałem również w pobliskiej Skodzie z innej grupy dealersiej, powiedzieli tyle samo.
Przyszła mi dziś na pocztę reklama, że grupa VAG w ramach Black Friday ma jakieś obniżki pakietów przeglądów - można sprawdzić, może faktycznie da się mniej barbarzyńską cenę zapłacić.
Warto się zainteresować.
W tamtym roku w audi do 2ltrowego diesla sprzedali mi pakiet na 2 lata / 60 tys km pakiet za 2200 zł.
Zrobiłem na nim 1 przegląd,1wymiane oleju silnika,wymianę oleju DSG.
W ramach tego pakietu zrobię jeszcze 1przeglad bankowo i raczej jeszcze 1 wymianę oleju
Mi to super przypasował o, ponieważ pakiet wykupiłem w listopadzie a olej robiłem w grudniu , przegląd styczen
W tamtym roku w audi do 2ltrowego diesla sprzedali mi pakiet na 2 lata / 60 tys km pakiet za 2200 zł.
Zrobiłem na nim 1 przegląd,1wymiane oleju silnika,wymianę oleju DSG.
W ramach tego pakietu zrobię jeszcze 1przeglad bankowo i raczej jeszcze 1 wymianę oleju
Mi to super przypasował o, ponieważ pakiet wykupiłem w listopadzie a olej robiłem w grudniu , przegląd styczen
1.5 DSG 6,0 spalanie
co to za pierścień uszczelniający ?? do czego
Możliwe że chodzi o podkładkę pod korek. Czasem wymieniają tylko ją, a śrubę zostawiają.
Chyba że to coś co mi przy okazji naprawy zniszczeń po kunie jeszcze wymienili i policzyli.
Chyba że to coś co mi przy okazji naprawy zniszczeń po kunie jeszcze wymienili i policzyli.
Wymienilem w ASO VW olej silnikowy
Całość usługi brutto 630zł.
Całość usługi brutto 630zł.
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
12 tys km
Bez zmiany terminów w komputerze .
Bez zmiany terminów w komputerze .
1.5 DSG 6,0 spalanie