Już się zmienił ETA dopłynięcia statku na 20 listopada, a sam też mam nadzieję, że mój t-roc tam płynieRobak92 pisze: ↑14 lis 2023, 17:42 Statek Patara z Setubal przez Santander (+T-Cross) płynie do Emden od 12 listopada... Jest szansa, że ma na pokładzie także i mojego T-Roc'a... 17 listopada planowo w Emden, a 4-5 dni później powinien być w Poznaniu... Od info o wyprodukowaniu pojawiła się większa adrenalina niemalże jak na samym początku gdy zgłębiałem się w lekturę tego forum
Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
-
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
T-Roc 1.5 TSI Style DSG;
Faktycznie... Choć ufam, że to jakiś błąd... Niby pokazuje 20 listopada, ale Patara jest już jakieś 120 km od Emden. Statek powinien dopłynąć tam za jakieś 5-6 h.... Chyba że chodzi jeszcze o jakieś kwestie logistyczne i będzie gdzieś czekał w porcie...sectumsempra pisze: ↑16 lis 2023, 9:38
Już się zmienił ETA dopłynięcia statku na 20 listopada, a sam też mam nadzieję, że mój t-roc tam płynie
VW T-Roc Style 1.5 TSI DSG (Pakiet Comfort, Pakiet Style, Black style, Easy open, ergoActive, IQ.LIGHT LED Matrix, Drive Travel Assist, kamera cofania, zapasowe koło). Zamówiony: 14.04.2023 produkcja: 09.11.2023 odebrany: 15.01.2024
No to trzymam kciuki... Mam podobną datę zamówienia i dużo uboższą wersję. Może mój też będzie w tej dostawie.
-
„Może…” jednego klienta diler informuje o stanie zamówienia a pana nie informował, że jest w transporcie ?
Wszystko to działa na zasadzie „wolnej anerykanki”
Ja mam w zamówieniu z maja termin odbioru 30 listopada i tego się na ten czas trzymam.
Nasz statek nadziei m/s Patara 21-11-2023 o 4:08 zacumował w Emden w DE.
Nie wiem ile trwa wyładunek, ale na myshiptracking.com wskoczyło, że 26-11-2023 o 11:00 ma być w Dublinie.
Może w przyszłym tygodniu auta by były w PL. Jakby co dajcie proszę znać, że odebraliście.
Nie wiem ile trwa wyładunek, ale na myshiptracking.com wskoczyło, że 26-11-2023 o 11:00 ma być w Dublinie.
Może w przyszłym tygodniu auta by były w PL. Jakby co dajcie proszę znać, że odebraliście.
T-Roc 2023, 1.5 TSI, DSG 7, Ascot z czarnym dachem
-
Dość długo stoi w porcie statek, wcześniej koło 2 dni stal, teraz już prawie 3.
Jak będziecie mieli jakieś info, czy transport ruszył już do Polski to też dajcie znać
Jak będziecie mieli jakieś info, czy transport ruszył już do Polski to też dajcie znać
T-Roc 1.5 TSI Style DSG;
-
Proszę piszcie daty zamówień, ciężko znaleść w historii forum.
Pozdrawiam i czekam na info
Pozdrawiam i czekam na info
Data zamówienia połowa kwietnia, wersja Life, DSG 1.5 z zaledwie paroma dodatkami, tylko pakiet winter i radio 8". W Sobotę auto zostało dostarczone do Dealera w Warszawie. W piątek planowany odbiór.
-
Dziękuję za informację, ciekawe ile aut dostarczono tym transportem. Dobrego ma pan dilera, że informuje klienta na bieżąco. Nie wszyscy mają tę dogodność.
Gratulacje.
Gratulacje.
Robi sie coraz ciekawiej - za chwilę się czekanie jeszcze wydłuży albo z oferty wypadnie połowa opcji:
https://businessinsider.com.pl/gospodar ... na/gz71d8b
https://businessinsider.com.pl/gospodar ... na/gz71d8b