Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Co do tego dobrego Dealera... To bym tak nie powiedział. Dopiero 4ta osoba na linii, odpowiedziała ze zdziwieniem "przecież Pana auto już jest?... przyjechało w sobotę bla bla bla"... Pozdrawiam
-
Faktycznie, nic z tego nie rozumiem ?
O co tu chodzi ?
Pozdrawiam.
O co tu chodzi ?
Pozdrawiam.
Ja zamawiałem 30 czerwca z terminem odbioru w salonie najpóźniej 17 listopada.
Wiadoma sytuacja w Słowenii spowodowała obsuwę i auto zjechało z linii 20 października.
20 listopada statek z autem przypłynął do Emden w Niemczech.
Moj diler ma awizo auta na 30 listopada, do tego formalności i w przyszłym tygodniu mam nadzieję jeździć.
Wiadoma sytuacja w Słowenii spowodowała obsuwę i auto zjechało z linii 20 października.
20 listopada statek z autem przypłynął do Emden w Niemczech.
Moj diler ma awizo auta na 30 listopada, do tego formalności i w przyszłym tygodniu mam nadzieję jeździć.
T-Roc 2023, 1.5 TSI, DSG 7, Ascot z czarnym dachem
-
Zamówiony 31.05.2023, z odbiorem do 15 sierpień, do dziś nic, wyprodukowany 10.11 i cholera wie gdzie jest. Trochę już jestem zniesmaczona. Style, DSG, światła matrix, sportowe zawieszenie, nagłośnienie beats,, pakiet tech, comfort, style, koko zapasowe, Black style, bagażnik easy open. Petrol blue
Czas podsumowania.
Data zamówienia 18 kwietnia. Wersja Life 1.5 DSG. Dobrany tylko kolor, Radio 8” i podgrzewane fotele.
Pierwotna data produkcji połowa września. Oczywiście my wiemy, że wtedy zaczyna się przestój fabryki w Portugalii, ale Dealer przeciera oczy ze zdumienia.
Finalnie odebrany 01 grudnia. Tydzień wcześniej zameldował się w Warszawie.
Data zamówienia 18 kwietnia. Wersja Life 1.5 DSG. Dobrany tylko kolor, Radio 8” i podgrzewane fotele.
Pierwotna data produkcji połowa września. Oczywiście my wiemy, że wtedy zaczyna się przestój fabryki w Portugalii, ale Dealer przeciera oczy ze zdumienia.
Finalnie odebrany 01 grudnia. Tydzień wcześniej zameldował się w Warszawie.
-
Zbigniew L pisze: ↑05 gru 2023, 0:44 Gratulacje
A pan ma jakieś pozytywne informacje o swoim samochodzie? U mnie bez zmian: zamówienie połowa września, brak informacji o skierowaniu do produkcji. Wygląda na to, że wszystko przeniesie się na przyszły rok. Pozdrawiam wszystkich oczekujących i szczęśliwych posiadaczy.
-
Zamówienie koniec maja info, że jest wyprodukowany i oczekuje na transport. Starek Patara stoi pod załadunkiem w Setubal i ma płynąć do Emden ponoć 9 grudnia. Potem na lawety i do salonów.
Czekam i ja
Czekam i ja
Wiem, że pewnie nie pocieszę... To już trzeci statek od czasu wyprodukowania (9 listopada), na który mam nadzieję, że będzie załadowany mój samochód...Zbigniew L pisze: ↑05 gru 2023, 20:22 Zamówienie koniec maja info, że jest wyprodukowany i oczekuje na transport. Starek Patara stoi pod załadunkiem w Setubal i ma płynąć do Emden ponoć 9 grudnia. Potem na lawety i do salonów.
Czekam i ja
VW T-Roc Style 1.5 TSI DSG (Pakiet Comfort, Pakiet Style, Black style, Easy open, ergoActive, IQ.LIGHT LED Matrix, Drive Travel Assist, kamera cofania, zapasowe koło). Zamówiony: 14.04.2023 produkcja: 09.11.2023 odebrany: 15.01.2024
-
Wiem, że pewnie nie pocieszę... To już trzeci statek od czasu wyprodukowania (9 listopada), na który mam nadzieję, że będzie załadowany mój samochód...Robak92 pisze: ↑06 gru 2023, 8:12 [quote="Zbigniew L" post_id=16866 time=<a href="tel:1701804131">1701804131</a> user_id=1479]
Zamówienie koniec maja info, że jest wyprodukowany i oczekuje na transport. Starek Patara stoi pod załadunkiem w Setubal i ma płynąć do Emden ponoć 9 grudnia. Potem na lawety i do salonów.
Czekam i ja
[/quote]
Jak nie pocieszysz to się pośmiejmy i tyle nam już pozostało.Robak92 pisze: ↑06 gru 2023, 8:12Wiem, że pewnie nie pocieszę... To już trzeci statek od czasu wyprodukowania (9 listopada), na który mam nadzieję, że będzie załadowany mój samochód...Zbigniew L pisze: ↑05 gru 2023, 20:22 Zamówienie koniec maja info, że jest wyprodukowany i oczekuje na transport. Starek Patara stoi pod załadunkiem w Setubal i ma płynąć do Emden ponoć 9 grudnia. Potem na lawety i do salonów.
Czekam i ja
Widocznie za duże wyposażenie pan pozamawiał, po prostu za ciężki i nie mogą go załadować. Statek w Setubal już od 3 dni stoi przy kei w zanurzeniu 8,6 m.
Czekamy