Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Re: Ile czasu czekacie/czekaliście na swojego T-Roca?
Wyprodukowany faktycznie w 15 tygodniu, w zeszły poniedziałek zawitał do salonu i mogłam go teoretycznie odebrać w środę.
Zamówiony 19.12.2018
VM2CBMUY
Termin produkcji: 6 tydz. 10 tydz. 12 tydz. 13 tydz. 15 tydz.
VM2CBMUY
Termin produkcji: 6 tydz. 10 tydz. 12 tydz. 13 tydz. 15 tydz.
Mój zamówiony - 12 września 18 roku- Do produkcji poszedł w 16 tygodniu 19 roku. Dzisiaj dojechał do dilera / obejrzany i postawiony dzisiaj na przegląd zerowy /-jutro rejestracja a w środę odbieram.
Zamówiony w ok. 22 listopada. Produkcja zamrożona na 1 tydzień czerwca. Zobaczymy kiedy przyjedzie
u mnie auto zostało zamówione koło 15.04 i termin produkcji na 23 tydzień. Dość szybko, spodziewałem się raczej 5 miesięcy.
Może to dlatego, że auto na firmę...
Może to dlatego, że auto na firmę...
Jeżeli ktoś nie może sobie pozwolić na długie oczekiwanie na swojego T-ROCa to zapraszam do zapoznania się z moją ofertą sprzedaży w dziale Giełda . Pozdrawiam
Strona główna Forum T-Roc i T-Cross Giełda
Strona główna Forum T-Roc i T-Cross Giełda
Trochę przydrogo
T-ROC premium 1.5TSI DSG
DCC/Beats/Pakiet Komfort/Pakiet Drogowy/Pakiet siedzenia komfortowe/Grzana Kierownica/Keyless Access
DCC/Beats/Pakiet Komfort/Pakiet Drogowy/Pakiet siedzenia komfortowe/Grzana Kierownica/Keyless Access
Zamówiony 24.01.2019
Wyprodukowany 5.06.2019
Czy ktoś z Państwa kto miał wyznaczoną datę produkcji na 23 tydzień ma już wyznaczoną datę odbioru ?
Wyprodukowany 5.06.2019
Czy ktoś z Państwa kto miał wyznaczoną datę produkcji na 23 tydzień ma już wyznaczoną datę odbioru ?
-
Ale mnie dzisiaj zaskoczyło, jak zadzwoniła Pani z VW z informacją, że mój T-Rock w przyszłym tygodniu pojawi się w salonie (notabene, podobno gdyby nie fakt, że kierowca, który zwozi samochody ma w tym tygodniu urlop, to autko było by już w salonie). Może nie jest to nic wielkiego, ale jak zamawiałem w lutym, to planowana data odbioru była sierpniowa (zresztą w kwietniu mi to potwierdzano). Podobno moja 2-litrówka TSI i jeszcze jakieś 2 sztuki 1.5 TSI jakoś się "przyspieszyły"
VW T-ROC 2.0 TSI Premium z paroma dodatkami