Przywitanie
Re: Przywitanie
Witam serdecznie,
Posiadam T-Roca 2022 FL 1.5 TSI Manual Ascot Grey. Miło będzie z Wami podyskutować na temat Troc ogólnie:)
Posiadam T-Roca 2022 FL 1.5 TSI Manual Ascot Grey. Miło będzie z Wami podyskutować na temat Troc ogólnie:)
Dzień dobry,
jestem przyszłym posiadaczem T-Roca.
Auto zamówiłem 30-06-2023, wyprodukowane zostało 20-10-2023 i teraz "śledząc" shipping trafiłem tutaj.
Poprzednim autem jeździłem (jeżdżę) 11 lat i nowym też zamierzam trochę pojeździć.
Pozdrawiam wszystkich.
jestem przyszłym posiadaczem T-Roca.
Auto zamówiłem 30-06-2023, wyprodukowane zostało 20-10-2023 i teraz "śledząc" shipping trafiłem tutaj.
Poprzednim autem jeździłem (jeżdżę) 11 lat i nowym też zamierzam trochę pojeździć.
Pozdrawiam wszystkich.
T-Roc 2023, 1.5 TSI, DSG 7, Ascot z czarnym dachem
Cześć,
witam i pozdrawiam wszystkich na Forum
witam i pozdrawiam wszystkich na Forum
T-Roc Style 2.0 TSI 4MOTION 190 KM DSG odebrany 23.10.2023
Cześć,
Mam szarego T-Roca Style 1.5 TSI od 13 października 2023r
Mam szarego T-Roca Style 1.5 TSI od 13 października 2023r
Witam użytkowników T-roców
Od ok. miesiąca też jestem posiadaczem takiego w wersji 2.0 TSI 4Motion R-line
Od ok. miesiąca też jestem posiadaczem takiego w wersji 2.0 TSI 4Motion R-line
T-Roc 2.0 TSI 4Motion, R-line, Sport, DSG mod.
-
Witam wszystkich braci vw maniaków a szczególnie T-rocków serdecznie. Liczę na ciekawą wymianę doświadczeń, a jak trzeba to konsultacji i nauki. Wszystkiego najlepszego i szerokości!!!!
-
Witam wszystkich . Jestem posiadaczem T-Roc Life 1.5 TSI od końca października 2023. Mam nadzieję, na ciekawe dyskusję i konsultacje.
Witam, od miesiąca jestem posiadaczem nowego T-roc Style prod. 2023r, 1.5 TSI, na razie zadowolony
witam wszystkich
jeszcze nie zamówiłem, ale mam juz przygotowaną wersje od handlowca: bedzie to silnik 1,5 , wersja style +dodatki tylko zastanawiam sie nad wyborem skrzyni DSG lub manual. Jezdziłem DSG poprostu bajka, ale znajomy która ma ta skrzynie odradza, jest to suche sprzegło, wrazliwe na przegrzania a to sie konczy juz duzymi kosztami, natomiast manual przy zmianie biegów hałasuje, ciezko przełaczaja sie biegi tyle mozna przeczytac na forach, taka konfiguracja jazdy probnej nie miałem, więc zwracam sie do was o opinie
jeszcze nie zamówiłem, ale mam juz przygotowaną wersje od handlowca: bedzie to silnik 1,5 , wersja style +dodatki tylko zastanawiam sie nad wyborem skrzyni DSG lub manual. Jezdziłem DSG poprostu bajka, ale znajomy która ma ta skrzynie odradza, jest to suche sprzegło, wrazliwe na przegrzania a to sie konczy juz duzymi kosztami, natomiast manual przy zmianie biegów hałasuje, ciezko przełaczaja sie biegi tyle mozna przeczytac na forach, taka konfiguracja jazdy probnej nie miałem, więc zwracam sie do was o opinie