qmr84 pisze: ↑27 kwie 2024, 19:56
Mam pytanie. Czyli te kierunkowskazy beda pasowac do T-Roc 2023? bo w opisie jest wymienione ze pasuje tylko z VW Passat i Golf 7.
Z gory dzeki za odpowiedz.
qmr84 pisze: ↑27 kwie 2024, 19:56
Mam pytanie. Czyli te kierunkowskazy beda pasowac do T-Roc 2023? bo w opisie jest wymienione ze pasuje tylko z VW Passat i Golf 7.
Z gory dzeki za odpowiedz.
Według mnie OSRAM ma inne plastiki i są lepiej sklejone. W chińskich nie ma ledów na samym końcu migacza, przez co nie świecą w "dziurce", która jest w lusterku, a którą widzisz siedząc wewnątrz samochodu. Powoduje to, że kierowcy za tobą nie widzą tego migacza w Twoich lusterkach, ale wyłącznie w światłach tylnych. W oryginalnych oraz w tych z OSRAM bardzo widoczne jest światło na skraju lusterek bocznych, a co ważniejsze siedząc wewnątrz auta widzisz, że migasz. W chińskich nie widać, no chyba że w nocy. Według mnie może to być problem za kilka lat przy przeglądzie rejestracyjnym. Chińskie są generalnie bardzo ładne, ale szkoda bo wystarczyłaby jedna dioda LED więcej i nie widziałbym problemu.
Bzdura jakaś, mam chińskie i normalnie widać końcówkę w lusterku, a co to ma do kierowców za nami to już całkiem nie rozumiem, masz przecież normalne kierunki z tyłu.
Jak ktś chce przepłacać 7 razy to proszę bardzo, ja mam chińskie i jestem zadowolony
Moze odbiegne troche od tematu, ale zostaje przy lusterkach boczynch. Czy lusterka bocze w t-roc 2017 i 2022 to sa te same lusterka? jesli tak to znalazlem troche inna obudowe. Czy to bedzie pasowac to t-roc 2022?