Wasz T-roc Galeria
Re: Wasz T-roc Galeria
Montego bay rządzi
Jeszcze nie odebrany... Czeka w salonie, trafił się bez czekania...
Posiadam Identycznego:)
1.5 TSI DSG Premium
- Sport, komfort, drogowy, zimowy
- Sport, komfort, drogowy, zimowy
- darekrezmer
jak Wam się podoba to koło ?
- Załączniki
-
- F0C7E4D9-2413-4A43-A64F-92C874B9A297.jpeg (29.87 KiB) Przejrzano 6939 razy
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion
Koło ładne duże. Brakuje niestety czarnego dachu dla kontrastu.
- darekrezmer
Nie brakuje nam czarnego, zakup mocno przemyślany . Przy obecnej jakości / „twardości” lakierów dach , lusterka i słupki w czarnym piano to nie dla mnie. Rysuje się od samego patrzenia .
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion
mi się bardzo podoba ... jaki rozmiar jest tych felg ? ...
u mnie po 1,5 roku czarny wygląda dalej jak w dniu odbioru... (fotka na początku tego wątku)
u mnie po 1,5 roku czarny wygląda dalej jak w dniu odbioru... (fotka na początku tego wątku)
1.5 TSI ACT Manual; kolor energetic orange + czarny dach; Advance + pakiety drogowy, komfort, design, zimowy, podgrzewana kierownica, nawigacja.
Ten czarny kolor to nie lakier, to czarna folia którą jest właśnie dach oklejony, słupki też. Taką informację otrzymałem w firmie detailingowej jak mi robili zabezpieczenie lakieru.darekrezmer pisze: ↑11 kwie 2020, 9:04 Nie brakuje nam czarnego, zakup mocno przemyślany . Przy obecnej jakości / „twardości” lakierów dach , lusterka i słupki w czarnym piano to nie dla mnie. Rysuje się od samego patrzenia .
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB