mono12345 pisze: ↑21 maja 2024, 8:08
Hej T-ROC Style 1,5 TSI, automat. Zamówiony początek listopada 23, odbiór początek marca 24. Produkcja 2024 styczeń. W moim pokazuje D + nr biegu.
I tak trzymać, bo każdego średnio zorientowanego kierowcę interesuje np. przy jakich obrotach następuje wbijanie czy zrzucanie kolejnego biegu. Inna sprawa, że np. moją Babę i labradora Reksia to nie interesuje.
mono12345 pisze: ↑21 maja 2024, 8:08
Hej T-ROC Style 1,5 TSI, automat. Zamówiony początek listopada 23, odbiór początek marca 24. Produkcja 2024 styczeń. W moim pokazuje D + nr biegu.
I tak trzymać, bo każdego średnio zorientowanego kierowcę interesuje np. przy jakich obrotach następuje wbijanie czy zrzucanie kolejnego biegu. Inna sprawa, że np. moją Babę i labradora Reksia to nie interesuje.
Czekaj, czekaj. Jak będziesz nawalony% i poprosisz Reksia o podwózkę to Ten będzie szukał na D nr biegu.
T-Roc Style 1.5 DSG Ascot Gray+Czarny, Pakiet Komfort, System Easy Open & Close z alarmem, Szyby przyciemniane, Kierownica podgrzewana, Kamera Cofania, Travel Assist High. Zamówiony 27.06.2022r., produkcja 19tydz.2023 r., odebrany 23.06.2023 r.
Byłem dzisiaj w serwisie i modele teraz sprzedawane nie pokozują w trybie D numerów biegu , serwisant pokazywał mi w nowym modelu przewidzianym do sprzedaży i tam jest taka sama sytuacja , dlatego myślę że teraz tak mają i trzeba się z tym pogodzić.
marchell pisze: ↑28 maja 2024, 15:15
Byłem dzisiaj w serwisie i modele teraz sprzedawane nie pokozują w trybie D numerów biegu , serwisant pokazywał mi w nowym modelu przewidzianym do sprzedaży i tam jest taka sama sytuacja , dlatego myślę że teraz tak mają i trzeba się z tym pogodzić.
No, to czekamy na następny patent. Może by tak, żeby prędkościomierz nie pokazywał prędkości? Albo przynajmniej zlikwidować wskaźnik poziomu paliwa?
W Renault Kadjar 1/3 ekranów zajmował animowany krzaczek który oceniał jak bardzo eko jeździsz (im więcej listków tym bardziej eko), więc wszystko możliwe