Side Asist
Re: Side Asist
Miałem na myśli firmę która to dorabiała - jak dla mnie zrobili niedoróbkę, chyba że istnieje obiektywna przyczyna przez którą się nie da.
Gość powiedział, że nie ma takiej możliwości.... Że ten model tego nie posiada...
R-line 2022, 1.5 DSG
Dałem dowód że posiada więc możesz go dopytać. Jak będę miał chwilę to zrobię zdjęcia infotainment i wrzucę
A tak na marginesie tej jakże pouczającej dyskusji to bardzo cenię sobie ten wynalazek bo gdy się zbliżam lewym czy też prawym pasem to jak się zapali w samochodzie do którego dojeżdzam Side Assist to wtedy trochę bardziej jestem spokojny, że klient nie zajedzie mi nagle drogi i śmiało wciskam gaz.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless
Cześć,
jeżeli posiadasz interfejs VAS lub VCDS to mogę Ci zdalnie zakodować/aktywować regulacje jasności w Infotainment.
Dołożenie systemu Side Assist wraz z aktywacją asystenta wyjazdu z miejsca parkowania na oryginalnych komponentach również u mnie możliwy.
VAG Studio - Diagnostyka & Retrofit | Doposażenia premium | VAS Odis Online Autoryzacja | tel.607196811
Wrzuć zdjęcie jak dasz radę, zoabczę przynajmniej jak to wygląda.
R-line 2022, 1.5 DSG
Dziękuję za zdjęcia.....U mnie właśnie tego nie ma..... Pewnie da się jakoś dokodować....
R-line 2022, 1.5 DSG