Fabryczna nawigacja - czy warto?
Re: Fabryczna nawigacja - czy warto?
Nie brałem fabrycznej nawigacji. Za kilka dni odbieram nowego t roc w salonie. Dziś powiedziano mi , że niestety ale mój nowy samochód nie będzie miał systemu rozpoznawania znaków drogowych, mimo że w ofercie handlowej istniała ta pozycja. Nigdy nie jeździłem z takim systemem ale może się w nowym przydać i stąd pytanie: Czy da się to jakoś włączyć w nowym t -roc wyprodukowanym w marcu 2024 ? Wersja special edition z pakietami tech i comfort, digital cockpit Pro.
T- ROC 2024, Special Edition, LED+, DSG 150 KM, cockpit pro, comfort seats, koło zapasowe
niech mnie ktoś poprawi, ale dokupić trza nawigację fabryczną(opcja dostępna po odbiorze), to i rozpoznawanie znaków będziepiotr2802 pisze: ↑11 sie 2024, 0:28 Nie brałem fabrycznej nawigacji. Za kilka dni odbieram nowego t roc w salonie. Dziś powiedziano mi , że niestety ale mój nowy samochód nie będzie miał systemu rozpoznawania znaków drogowych, mimo że w ofercie handlowej istniała ta pozycja. Nigdy nie jeździłem z takim systemem ale może się w nowym przydać i stąd pytanie: Czy da się to jakoś włączyć w nowym t -roc wyprodukowanym w marcu 2024 ? Wersja special edition z pakietami tech i comfort, digital cockpit Pro.
Najgorsze jest to że VW oferuje najpierw w ofercie tę opcję "rozponawanie znaków drogowych" w konfiguratorze, nawet przy rezygnacji z dołożenia nawigacji fabrycznej.stlag pisze: ↑11 sie 2024, 11:04niech mnie ktoś poprawi, ale dokupić trza nawigację fabryczną(opcja dostępna po odbiorze), to i rozpoznawanie znaków będziepiotr2802 pisze: ↑11 sie 2024, 0:28 Nie brałem fabrycznej nawigacji. Za kilka dni odbieram nowego t roc w salonie. Dziś powiedziano mi , że niestety ale mój nowy samochód nie będzie miał systemu rozpoznawania znaków drogowych, mimo że w ofercie handlowej istniała ta pozycja. Nigdy nie jeździłem z takim systemem ale może się w nowym przydać i stąd pytanie: Czy da się to jakoś włączyć w nowym t -roc wyprodukowanym w marcu 2024 ? Wersja special edition z pakietami tech i comfort, digital cockpit Pro.
T- ROC 2024, Special Edition, LED+, DSG 150 KM, cockpit pro, comfort seats, koło zapasowe
Czy ktoś wie jak technicznie wygląda instalacja zakupionej nawigacji w sklepie VW. Czy ta dokupiona jako upgrade mapa będzie wyświetlana na Dygital Cocpit. Czy ta dokupiona mapa przy istniejącym systemie rozpoznawania znaków (Travel Assist) będzie działała jako predykcyjna.
-
Tu ludzie nie czytają wpisu nad swoim postem, baaa... nawet nie czytają odpowiedzi na swoje pytania a ty żądasz aby czytali kilka postów powyżej ?
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
A to nie chodzi o to, że od 2022 w nowo homologwanych a od lipca tego roku we wszystkich wyprodukowanych autach ma być ten cały system "Inteligentnego asystenta prędkości" w którego skład wchodzi rozpoznawanie znaków?
Może Twój egzemplarz ma wcześniejszą datę i dlatego nie ma?
Możliwe, że VW wcześniej przygotował stronę i konfigurator, ale wdrożył dodatki z opóźnieniem.pshemus pisze: ↑11 sie 2024, 20:17 A to nie chodzi o to, że od 2022 w nowo homologwanych a od lipca tego roku we wszystkich wyprodukowanych autach ma być ten cały system "Inteligentnego asystenta prędkości" w którego skład wchodzi rozpoznawanie znaków?