Tuktus, na początek chciałem wygłuszyć bagażnik.
Powiedz czym to robiłeś i jak ściągnąłeś , podniosłeś oryginalne pokrycie bagażnika.
modyfikacja car audio w T-ROCu
Re: modyfikacja car audio w T-ROCu
Mnie zastanawia jedno czemu w konfiguracji fabrycznej samochodu jako opcji dodatkowo płatnej nie oferują takiego dodatkowego wygłuszenia całości samochodu na etapie produkcji nie tylko boczków drzwi ale i dachu, bagażnika, podłogi i grodzi przedniej.
Jeśli cena byłaby rozsądna za taką opcję czyli w okolicach 5-8 tys.to byłoby to idealne rozwiązanie.
Dostajemy z fabryki wyciszony samochód a nie robimy rzeźby.
Jeśli cena byłaby rozsądna za taką opcję czyli w okolicach 5-8 tys.to byłoby to idealne rozwiązanie.
Dostajemy z fabryki wyciszony samochód a nie robimy rzeźby.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Do wygłuszenia użyłem mat alubytylowych oraz pianki (maty) wygluszajacej ,jest tego sporo do wyboru, na pewno trzeba zdemontować tylną kanapę oraz wszystkie plastikowe elementy bagażnika , pierwsza rzecz jaką polecam zrobić to zakupić wykładzinę bagażnika z golfa VII która pasuje do TROCa i po montażu fajnie maskuje gołą blachę bagażnika.
Ok, wielkie dzięki, tylko tą blachę można właśnie okleić matami.
Niedługo odbieram mojego nowego t roc z wersją podstawową audio. Nie chciałem subwoofera bo bardzo długo bym musiał czekać na dostawę takiego auta.
Mam pytanie czy do podstawowej wersji audio 6 głośników można w przyszłości dokupić subwoofer montowany na koło zapasowe ?
Mam pytanie czy do podstawowej wersji audio 6 głośników można w przyszłości dokupić subwoofer montowany na koło zapasowe ?
T- ROC 2024, Special Edition, LED+, DSG 150 KM, cockpit pro, comfort seats, koło zapasowe
To co jest montowane w koło zapasowe to tylko obudowa z głośnikiem.piotr2802 pisze: ↑13 sie 2024, 22:51 Niedługo odbieram mojego nowego t roc z wersją podstawową audio. Nie chciałem subwoofera bo bardzo długo bym musiał czekać na dostawę takiego auta.
Nie wiem, ale to pewnie można sprawdzić, czy przy normalnym audio jest montowany wzmaczniach pod siedzieniem kierowcy, który to wzmacniacz jest niezbędny by napędzić głościk w kole zapasowym.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Jeździłem na jazdach testowych t roc i nawet nieźle to grało. Wiadomo, Bose i subwoofer to inna bajka i na pewno wrażenia odsłuchowe są o niebo lepsze.JacK666 pisze: ↑14 sie 2024, 7:59To co jest montowane w koło zapasowe to tylko obudowa z głośnikiem.piotr2802 pisze: ↑13 sie 2024, 22:51 Niedługo odbieram mojego nowego t roc z wersją podstawową audio. Nie chciałem subwoofera bo bardzo długo bym musiał czekać na dostawę takiego auta.
Nie wiem, ale to pewnie można sprawdzić, czy przy normalnym audio jest montowany wzmaczniach pod siedzieniem kierowcy, który to wzmacniacz jest niezbędny by napędzić głościk w kole zapasowym.
T- ROC 2024, Special Edition, LED+, DSG 150 KM, cockpit pro, comfort seats, koło zapasowe