A w cenniku cena spadła. Było ostatnio 124890zł a jest 124190zł czyli zmalała o 700zł. Wygląda na to, że podnieśli bazową kwotę kosztem rabatu i wyszła podwyżka ostatecznie. W cenniku wyposażenie symbolicznie podrożało a i oferty na gotowce z mojego ASO poszły do góry. Sporo T-Roc'ów ostatnio widuję w swojej okolicy z czego się cieszę.
Promocja na grupy zawodowe - rabat dealera
Re: Promocja na grupy zawodowe - rabat dealera
No to zwracam honor sprzedawcy który mi mówił że na kolejny dzień jest już podwyżka, bo faktycznie tak było. W ostatni dzień zamówiliśmy po starej cenie - nasza konfiguracja wyszła 120 500-, a tak z ciekawości poprosiłem o oferte aktualnie to ta sama konfiguracja juz jest za 124 140-, także niezły fart.
Tu nie ma potrzeby zwracania honoru. Rzeczywiście ceny poszły do góry. Wychodzi na to, że obecny rabat jest liczony od wyższej kwoty bazowej i ostatecznie samochód jest droższy albo zmniejszyli rabat dla grupy zawodowej. Ich obowiązkiem jest podanie najniższej ceny z ostatnich 30 dni ale cena bazowa już przepisom nie podlega. Teraz wynosi 142190zł a 3 miesiące temu była 138390zł. W każdym razie wbiłeś się w dobry moment i gratulacje.hermes pisze: ↑24 paź 2024, 11:53 No to zwracam honor sprzedawcy który mi mówił że na kolejny dzień jest już podwyżka, bo faktycznie tak było. W ostatni dzień zamówiliśmy po starej cenie - nasza konfiguracja wyszła 120 500-, a tak z ciekawości poprosiłem o oferte aktualnie to ta sama konfiguracja juz jest za 124 140-, także niezły fart.
Aktualny cennik
https://cenniki.volkswagen.pl/T-Roc.html