No tak, muszą przecież sprzedać swoje za cenę z kosmosuGucio13 pisze: ↑28 paź 2024, 16:44 ASO odmawia montażu Fitcamx twierdząc, że nie chcą odpowiedzialności za ewentualne problemy z elektryką (ma to związek z gwarancją). Uznają jedynie montaż własnych kamerek VW których od kilku miesięcy nie można kupić. Widnieją w katalogu jako "chwilowo niedostępne"https://vw-sklep.pl/produkty/rejestrato ... ia-i-tylna
Videorejestrator
Re: Videorejestrator
T-Roc 2.0 TSI 4Motion, R-line, Sport, DSG mod.
Sam będę montował, mam sprzęt do demontażu tapicerki i już to robiłem w swoim starym samochodzie przód + tył (chociaż tam tylko do zapalniczki) ale tutaj w nowym T-rocu chce właśnie ogarnąć z trybem parkingowym.
A powiedzcie proszę co w przypadku ASO, tzn samochód trafia np na wymianę oleju i w ASO widzą takie coś, jest utrata gwarancji?
Ten temat jest mocno rozwinięty. Czytaj od początku. Jeśli zdecydujesz się na viofo mam legalnego sprawdzonego autoryzowanego sprzedawcę --> na priv.
1.5 150KM FL Style DSG odebrany 03.03.2023
A jak wygląda wyjazd np. do Austrii z takim rejestratorem jak Viofo? Wychodzisz z założenia, że nie zauważą? Bo demontowanie go przed wyjazdem to chyba średnia przyjemność.
Austria, Portugalia, Luksemburg i pewnie ktoś jeszcze. Szkoda, że UE tego uregulowała. Zdaje się że w Toyocie można zamówić wbudowaną kamerę i co wtedy. Pewnie tajemnica tkwi w sposobie nagrywania np . nie w sposób ciągły a tylko w momencie hamowania awaryjnego. W Austrii jest grzywna nawet za posiadanie rejestratora powiedzmy odpiętego w bagażniku.