Witam,
w powiadomieniach systemu mam komunikat "strumieniowanie mediów niemożliwe". Pomożecie jak to można "ugryźć"?
Pod spodem jest napis "nawiąż połącznie z Wi-Fi", ale połączenie mam (widzę to w smartfonie).
Z góry dziękuję
System infotainment
Re: System infotainment
A co przy takim komunikacie nie działa?
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Nie wiem na co to ma wpływ, ale np. nie mogę otworzyć aplikacji "Volkswagen"
Style 2023, 1.5 TSI, DSG
A coś z systemów samochodu nie działa?
Aplikacji "Volkswagen" to tej zainstalowanej w telefonie? Co to znaczy nie mogę otworzyć? Wesja aplikacji 3.25.0?
A jak wygląda globus ne ekranie w samochodzie, jakie uprawnienia ustawione w samochodzie? Po ustawieniu hotspota WI-FIw telefonie i podpięciu samochodu działa radio internetowe?
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Wszystko działa, nie otwiera się ta aplikacja "Volkswagen" na ekranie w samochodzie. Tak wersja 3.25.0
Style 2023, 1.5 TSI, DSG
Normalnie to kliknięciu w apliakcje VW na ekranie w samochodzie powinien pokazać się ekran z informacja o nazwie telefonu połączonego.
Po kliknięciu w symbol aplikacji pojawiają się jakby takie dwa paski. Górny to nazwa podłączonego telefonu, dolny z napisem android auto. Tylko przy tym górnym mam symbol X (zablokowany?).
Style 2023, 1.5 TSI, DSG