Co do cennika VW się nie zgodzę. Przy polityce rabatowej VW jest jednym z tańszych samochodów. Zobacz cennik mazdy, toyoty czy peugeota. Rodzice brali Tiguana w tym roku. Jedna z wycen w marcu 2024 na wersje Specjal Edition 1.5tsi dsg 130km była na 144tys zł. Znajdź w tej kwocie tak wyposażone auto (klapa otwierana bezdotykowo, tempomat ACC,szyby dźwiękoszczelne,ledy plus, podświetlenie ambient, asystent martwego pola, park assist, podświetlane klamki schowki itd).zurit pisze: ↑29 gru 2024, 20:37 No dobra, ale ktoś wcześniej napisał, że kiedyś wybierając VW kupowało się coś lepszego.
Czyżby nasz VW równał w dół ?
Kupując tańszy samochód można przymknąć oko na pewne sprawy. Jednak VW nie należy do najtańszych.
Tak czy owak brak papierowej instrukcji w ładnym skóropodobnym opakowaniu uważam za nietakt.
Ja sprzedając mojego 18-letniego golfa przekazałem cały taki komplet nowemu właścicielowi - jego zdziwienie - bezcenne
Jeżeli chodzi o jakość tapicerki to akurat jest dobrze w VW. Jeżeli o resztę to tak już zostało napisane, idzie w dół. Do tego problemy z asystentami, odpowiedź z serwisu TTTM itd. Mi w tym tygodniu w T-Rocu padło radio.