Vw Krotoski Wolica ostrzeżenie
Re: Vw Krotoski Wolica ostrzeżenie
Tak bym zrobił
No tak.
Ja będę wymieniał tylko 4 opony, a nie osiami
Ja będę wymieniał tylko 4 opony, a nie osiami
1.5 DSG 6,0 spalanie
Tak bym zrobił
Czy autor może pokazać uszkodzenia zderzaka? Bo afera i tutaj i na dwóch grupach na fb i wszędzie o oponach a chyba ten zderzak powinien być meritum sprawy. Tak z ciekawości pytam.
Kolego. Mogłeś brać to auto, t-roci drożeją. Jak zamówisz do produkcji to teraz dasz dużo więcej. Czasami przy drobnostkach nie warto się wycofywać.
Kolego. Mogłeś brać to auto, t-roci drożeją. Jak zamówisz do produkcji to teraz dasz dużo więcej. Czasami przy drobnostkach nie warto się wycofywać.
T-Roc Life Plus 1.5 150KM manual
Właśnie nie wiem czemu afera o opony tu chodzi głównie o ten błotnik i o to że nie mogłem się dogadać z dealerem i podziękowałem za dużo krętactwa
Ja sprawdzałem i miałem z tego samego tygodnia - patrzyli na mnie jak na wariata, bo mówili że sami sprawdzali. Zimówki które dostałem w komplecie też były z jednego. Ale jak mówię - to jest raczej zwyczaj a nie obowiązek.
Qrcze błotnik to rozumiem ze nowe auto sie kupuje bez takich problemów:)
No jeszcze szyba z 31.12.2024 i druga z 02.01.2025 - tez jakiś problem/ podejrzanego coś:)
Ale ze opony z tego samego tygodnia jako problem? Muszę zejść do piwnicy i popatrzeć na te letnie co tam mam.. Czy każda ma ten sam tydzień..
No jeszcze szyba z 31.12.2024 i druga z 02.01.2025 - tez jakiś problem/ podejrzanego coś:)
Ale ze opony z tego samego tygodnia jako problem? Muszę zejść do piwnicy i popatrzeć na te letnie co tam mam.. Czy każda ma ten sam tydzień..
Poszedł bym sprawdzić
Dla nabywców Twój post o problemach przy zakupie samochodu daje bardzo cenne wskazówki na co warto zwrócić uwagę. Współczuję perypetii przy odbiorze zakupionego samochodu. Napisz jeszcze, czy miałeś problemy ze zwrotem tablic i zapłaty za ubezpieczenie...Andyino pisze: ↑08 sty 2025, 17:02 Vw Krotoski Warszawa-Wolica omijać bardzo szerokim łukiem za samochod T-roc wpłaciłem całość pieniędzy pojechałem po odbiór z wykupionym ubezpieczeniem i tablicami samochód był nie przygotowany do wydania obity błotnik opony letnie dwie z innego tygodnia produkcji. Sprzedawca p.Iwona Cz. wraz z kierownikiem działu sprzedaży p.Łukaszem G. nie umieli rozwiązać tej sytuacji i nie wydali samochodu.Straciłem czas pieniądze i dużo nerwów.Takiego dealera samochodów VW nie powinno być na mapie Polski ,psuje tylko renomę marki Volkswagen.Mam do wglądu dla zainteresowanych numer VIN prawdopodobnie samochód będzie sprzedawany z wymienionym błotnikiem lub pomalowanym na nowo.