Vw Krotoski Wolica ostrzeżenie
Re: Vw Krotoski Wolica ostrzeżenie
Liczba mnoga przy pustych łbach sugeruje , że ma z tym problem więcej niż jedna osoba.
Po wpisach śmiem twierdzić , że tak nie jest.
Nie chcę przekreślać możliwości jakiejś wady na tym błotniku.
Jednak brak zdjęć daje do myślenia.
Przy oponach trochę się posmialismy.
Świat nie jest idealny.
Po wpisach śmiem twierdzić , że tak nie jest.
Nie chcę przekreślać możliwości jakiejś wady na tym błotniku.
Jednak brak zdjęć daje do myślenia.
Przy oponach trochę się posmialismy.
Świat nie jest idealny.
1.5 DSG 6,0 spalanie
Nie ma obowiązku czytania to raz a dwa to każdy może mieć swoje zdanie i może je napisać więc w zasadzie cieszę się, że Ciebie nie popierdiło i nic w temacie nie napisałeś.michnik pisze: ↑12 sty 2025, 0:16 Przez przypadek odkryłem ten post.
Na początku myślałem że będzie dyskusja o tym jak dealerzy wydają samochód po uszkodzeniach np. transportowych ale nie dyskusja skupiła się na różnicach paru tygodni pomiędzy datami produkcji opon.
Czy was wszystkich coś nie popierdiło?
I to porządnie?
W czym jest problem z tymi oponami?
Jakie to ma znaczenie?
Żadne.
A narąbane pięć stron o niczym.
Radzę puknąć się w te puste łby i pisać o konkretnych problemach.
Miłego wieczoru.
Wróć, jednak coś napisałeś:
"W czym jest problem z tymi oponami?
Jakie to ma znaczenie?
Żadne."
Czyli jednak może i Ciebie popier... ? To pozostawiam już autoocenie
Co do Twojego myślenia to należy je bezwzględnie docenić, ale widocznie nikt z czytających nie miał nigdy problemów z tym jak to ująłeś "jak dealerzy wydają samochód po uszkodzeniach" a z braku np. jasnego opisania uszkodzeń błotnika (dziura na wylot, wyklepany młotkiem, zarysowany i podmalowany pędzlem itd.) nie bardzo mógł odnieść się do tego a podobnie jak mnie zainteresował i to bardziej humorystycznie drugi poruszony przez zakładającego wątek temat dotyczący czepiania się o różne tygodnie produkcji opon w nowym samochodzie.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
-
Nie odbieraj przyjemności czytania o tym jak społeczeństwo dochodzi swoich praw opony mają być wyprodukowane dzień przed montażem, i to wszystkie 5 szt i szlus
Panowie, nie wymyślajcie problemów na siłę, ale jak już ktoś się nudzi i wszystko za co zapłacił musi być wyprodukowane w dniach montażu auta to może jeszcze warto sprawdzić amorki, sprężyny klocki, tarcze, itp..... ja bym pokusił się jeszcze i sprawdził czy sprzęgło i koła zębate w skrzyni biegów zostały wyprodukowane we właściwym okresie
2.0TSI DSG 4Motion R-line Sport
Jak ktoś kupuje audi i przypadkowo odkrywa znaczek skody na jakimś plastyku, przewodzie to mógłby się zdziwić
1.5 DSG 6,0 spalanie
-
Nie zdziwi się jeżeli zna temat produkcji aut w konsorcjum, VW, Skoda, Seat, Audi, itd... zdziwi się ten kto odkryje znaczek Fiata w Jeepie
Ale popatrz w drugą stronę kupił skodę a na plastyku czy przewodzie odkrył znaczek audi
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Dobre...a co jak właściciel Ferrari zobaczy logo fiata?
Ogólnie silniki oraz wspólne części Stellantisa można zobaczyć w :Peugeot, Citroen, Opel, DS, Fiat, Jeep i Alfa Romeo i tam jeszcze kilka marek. Warto, żeby ludzie wiedzieli, że koncern składa auta ze wspólnych części danej grupy.
-
Jak Ferrari połączy się z Fiatem to może tak być
Lepiej niech żyją dalej w nieświadomości ponieważ jak się dowiedzą to gotowi zrobić wojnę w salonach że zapłacili za VW a tu logo Skody lub Seata
Lepiej niech żyją dalej w nieświadomości ponieważ jak się dowiedzą to gotowi zrobić wojnę w salonach że zapłacili za VW a tu logo Skody lub Seata
Racja, ferrari już nie jest związane z fiatem. Zaprzeczyłem sam sobie. Przyjmijmy, że odniosłem się do przeszłości, gdzie w ferrari posiadało elementy od fiata.