zmorka99 pisze: ↑03 lut 2025, 10:57
człowieku to nie jest temat na forum, dzwonisz na assistance i zapierają próchno na serwis, chcesz się zabić, albo innych?
To jest jak najbardziej temat na forum bo usterka jest powazna i bardzo w konsekwencjach niebezpieczna i nawet jeśłi będzie to jakiś szczególny pojedyńczy przypadek to warto o tym wiedzieć.
Do tego warto też się dowiedzieć co na to ASO i jak do tego podeszli.
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
Temat proszę uznać za zamknięty. Błąd tkwił po stronie kierowcy i błędnej interpretacji zachowania sie asystentów. Przepraszam bardzo za zamieszaniae. Wszystko działa ok.
andrz_ej pisze: ↑03 lut 2025, 22:24
Temat proszę uznać za zamknięty. Błąd tkwił po stronie kierowcy i błędnej interpretacji zachowania sie asystentów. Przepraszam bardzo za zamieszaniae. Wszystko działa ok.
JPRDL !!!
Zamówiony 09.06.2021 -T-Roc 2.0 TSI Premium Sport+ bajery
12.10 produkcja 13.10 na statek 25.10 w Poznaniu. 29.10 dostarczony pod salon.
Odebrany 08.11.21
230 KM 400 Nm + DSG mod
Czyli autor tematu był w ASO i pewnie temat został rozwiązany ale musiał podpisać lojalke i zakaz wypowiadania się o całym temacie. dlatego nagle z całkowitego braku kierowania przerodziło się w źle zinterpretowany lane assist. Wiedziałem że tak to się zakończy.
Ostatnio zmieniony 04 lut 2025, 15:42 przez strzelec, łącznie zmieniany 1 raz.
strzelec pisze: ↑04 lut 2025, 14:20
Czyli autor tematu był w ASO i pewnie temat został rozwiązany ale musiał podpisać lojalke i zakaz wypowiadania się o całym temacie. dlatego nagle z całkowitego braku kierowania przerodziło się w źle zinterpretowany lane assist. Wiedziałem że tak to się zakończy.
strzelec pisze: ↑04 lut 2025, 14:20
Ty tak poważnie, podpisał lojalkę?
Tutaj 3/4 ma lojalkę
R-line 2023, 1.5 manual, komfort, led plus, beats, kamera, 18 cali, easy open, keyless itd.
andrz_ej pisze: ↑03 lut 2025, 22:24