Tucs-roc pisze: ↑26 lut 2025, 15:22
Panie Kolego
"Podstawowe zasady higieny są takie że jak się wchodzi to się puka"
I w tej kwestii - jako nowy na forum mógłbyś wykazac więcej pokory.
"Podloga od tego jest żeby była brudna" -
Forum od tego jest żeby czasem pobujać w obłokach. Wiec daruj sobie uwagi co do schodzenia na ziemię.
A Twoja sygnaturka 1.5 DPCA DSG 18" pełna konfiguracja -
czy ja nie mógłbym powiedziec że "mnie to nie obchodzi", sygnaturka jest infantylna, może również przechwalki itp.
Zatem - więcej tolerancji Panie Kolego

Jeżeli uważasz watek za niemerytoryczny, nikt nie każe odpisywać
Tucs-roc, po chwili zastanowienia pomyślałem, że jednak odpowiem na ten niedorzeczny wpis.
1. tytułowanie "Panie" - niekoniecznie, "Kolego" - z Tobą na pewno nie.
2. "Podstawowe zasady higieny są takie że jak się wchodzi to się puka" - może u Ciebie, u mnie podstawową zasadą higieny jest być czystym (fizycznie i psychicznie). A co do pukania, to jak łatwo można sprawdzić w zakładce Przywitanie, zapukałem i przywitałem się przed zamieszczaniem wpisów.
3. Oczywiście jestem nowy na Forum zarejestrowany w lutym 2025, tak samo jak Ty zarejestrowany w styczniu 2025. To według Ciebie wielka różnica upoważniająca do dyskryminacji. Mam takie same prawa i obowiązki jak wszyscy, a Ty chyba nie zapomniałeś fali z wojska.
4. "Podloga od tego jest żeby była brudna" - może u Ciebie. U mnie podłogi są od tego, aby były czyste. Brud z podłogi może przejść na chodzącego po niej.
5. Co do Twojego upodobania do bujania w obłokach, to bez problemu znajdziesz fora przeznaczone do takiego celu. To Forum dedykowane jest konkretnemu samochodowi, który nie jest konstruowany, produkowany, sprzedawany i eksploatowany w obłokach, a na ziemi.
6. Moją sygnaturkę "1.5 DPCA DSG 18" pełna konfiguracja" uważasz za infantylną przechwałkę. To ciekawa teza. Mój podpis zawiera syntezę wiedzy o moim troku, która może przydać się innym forumowiczom w merytorycznych dyskusjach. A Ty czemu nie masz sygnaturki? Wstydzisz się swojego troka z obłoków? Twoją ocenę uważam ją za efekt wolności słowa i pełnej swobody wypowiedzi.
7. Jak wcześniej napisałem, wątek wszczęty i forsowany przez Ciebie uważam za nie merytoryczny. Ale nie to jest największą wadą. Napisałem też, że jest infantylny, jak to bujanie w obłokach z kolorami koszulek piłkarskich Hiszpanii i Portugalii.
To tyle. Na Twoje wątki odpowiadać nie będę i liczę na wzajemność. Over and out.