Witam!
Od dwóch miesięcy jestem posiadaczką t-roca. Trzy dni temu zauważyłam odstającą osłonę nadkola. Z zewnątrz nie widać żadnych śladów działania osób trzecich, widać jakby zaczepy puściły od strony listwy. Zgłosiłam reklamację, według mnie to wada fabryczna, czy ktoś miał taki problem? Proszę o pomoc, ponieważ Panowie w serwisie początkowo zasugerowali wadę fabryczną, jednak po dokładnych oględzinach zmienili zdanie Załączam zdjęcia.
wada fabryczna?
wada fabryczna?
- Załączniki
-
- IMG_2244 (1).jpg (129.38 KiB) Przejrzano 4615 razy
-
- IMG_2247 (1).jpg (56.9 KiB) Przejrzano 4615 razy
-
- IMG_2248 (1).jpg (61.58 KiB) Przejrzano 4615 razy
Zamówiony 19.12.2018
VM2CBMUY
Termin produkcji: 6 tydz. 10 tydz. 12 tydz. 13 tydz. 15 tydz.
VM2CBMUY
Re: wada fabryczna?
ze zdjęć wygląda na urwane- co oczywiście nie wyklucza wady fabrycznej, ale podejrzewam, że będą chcieli od tego umyć ręce...
A nie byłoby tak, że gdyby ktoś chciał to zdjąć to nie zerwałby tych zaczepów?
Zamówiony 19.12.2018
VM2CBMUY
VM2CBMUY
ja nie sadze, że to ktoś chciał ukraść - raczej przy montażu zostało to uszkodzone i być może nawet nie zauważone- zaczep się poddał.
nawet VW nie jest idealne jak widać...ja sam mam zdeformowaną uszczelkę zgarniającą na drzwiach i muszę z tym jechać- tyle, że u mnie widać, że to wada fabryczna...
nawet VW nie jest idealne jak widać...ja sam mam zdeformowaną uszczelkę zgarniającą na drzwiach i muszę z tym jechać- tyle, że u mnie widać, że to wada fabryczna...