Coś czuję, że to będzie jeden z dłuższych weekendów w Twoim życiu
Czas oczekiwania na odbiór T-crossa z salonu
Re: Czas oczekiwania na odbiór T-crossa z salonu
A ja odbieram jutro rano już mam tablice rejestracyjne
Witam, jestem tu nowa
Czy ktoś z tu obecnych kupował T-crossa gotowego z salonu? Mam możliwość kupna auta z nieco lepszym wyposażeniem, niż planowałam zamówić początkowo, a zalezy mi bardzo na czasie, bo szybko sprzedało się dotychczasowe i nie mam czym jezdzić.
Widzę jednak, że tu wszyscy tygodniami na nowe wyprodukowane pod siebie. Nie wiem czy czekać , czy brać co jest dostępne na już.
Pozdrawiam
Czy ktoś z tu obecnych kupował T-crossa gotowego z salonu? Mam możliwość kupna auta z nieco lepszym wyposażeniem, niż planowałam zamówić początkowo, a zalezy mi bardzo na czasie, bo szybko sprzedało się dotychczasowe i nie mam czym jezdzić.
Widzę jednak, że tu wszyscy tygodniami na nowe wyprodukowane pod siebie. Nie wiem czy czekać , czy brać co jest dostępne na już.
Pozdrawiam
Dzięki, już kupione
Witam u mnie wyglądało tak 12 grudzień zamówione i zaliczka.18 grudzień poszlo zamówienie żeby byla data produkcji 2020.Wyprodukowal sie w 5 tygodniu 20 r. 9 marca był gotowy bo naklejali nakleki.A odebralem go w czwartek dopiero 19.03.2020 bo mnie nie było i teraz testujemy z zoną
No dokładnie czytalem to i masakra co z ludzmi co pozamawiali masakra.