W oryginalnej wersji tez tak jest, tzn. głośniczek działa tylko przy zamykaniu/otwieraniu z pilota. Chodzi chyba o to, że wtedy ma być ostrzeżenie dźwiękowe bo potencjalnie jesteś dalej od auta i nie widzisz czy czegoś nie przytrzaskujesz.
[Upgrade2] elektryczna klapa bagażnika
Re: [Upgrade2] elektryczna klapa bagażnika
Acha, nie kumam działania glosniczka... Działa tylko podczas otwarcia klapy z pilota... Tak, to milczy...
[/quote]
Sygnał ostrzegawczy pojawia się przy otwieraniu "zdalnym", tzn. za pomocą pilota lub przycisku w drzwiach kierowcy, myślę że jest to funkcja ostrzegawcza. Jak otwieramy lub zamykamy przy użyciu przełączników na klapie bagażnika (wtedy znajdujemy się bezpośrednio przy bagażniku), nie ma sygnału dźwiękowego.
[/quote]
Sygnał ostrzegawczy pojawia się przy otwieraniu "zdalnym", tzn. za pomocą pilota lub przycisku w drzwiach kierowcy, myślę że jest to funkcja ostrzegawcza. Jak otwieramy lub zamykamy przy użyciu przełączników na klapie bagażnika (wtedy znajdujemy się bezpośrednio przy bagażniku), nie ma sygnału dźwiękowego.
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB
Dzięki za podpowiedzi...
Off topic
Kurde, włączyłem stacyjke z wyjeta kostka od wlaczania/wylaczania airabgu (ta co jest z boku deski) bo poprawialem schowek i teraz mam blad airbagu/sos... Zniknie sam po ilus odpaleniach czy czeka mnie aso do kasowania bledu?
Off topic
Kurde, włączyłem stacyjke z wyjeta kostka od wlaczania/wylaczania airabgu (ta co jest z boku deski) bo poprawialem schowek i teraz mam blad airbagu/sos... Zniknie sam po ilus odpaleniach czy czeka mnie aso do kasowania bledu?
Coz mój błąd...
Chyba zainwestuje w obd eleven i sam skasuje
Chyba zainwestuje w obd eleven i sam skasuje
Błędy skasowane, lokalnie znalazłem kogoś z obd eleven.
auto mialo w hu bledow-nie tylko poduszki, ale i silnika, infotaimentu, klapy elektrycznej (to wina zle zainstalowanych amorow) i jakies inne... Troszkę mnie to zdziwilo, ale juz jest pusto
auto mialo w hu bledow-nie tylko poduszki, ale i silnika, infotaimentu, klapy elektrycznej (to wina zle zainstalowanych amorow) i jakies inne... Troszkę mnie to zdziwilo, ale juz jest pusto
Niestety norma. Skanuję co jakiś czas swoje autka z grupy VW i znajomych i zawsze coś jest. Najczęściej pojawia się błąd od radaru z przodu - zakłócenie.
Mój po odbiorze od Dealera też miał ze 2. Ostatnio nie sprawadzałem .
Tylko elektronika. Poprzednie auto (tez grupa VW) w ciągu 4 lat użytkowania 2 razy zgubiło nastawy podstawowe foteli elektrycznych . NIc nie było dłubane, akumulator cały czas naładowany, żadnych burz, wyładowań itp.
Zam 12.10.2018 - Odbiór 12.07.2019
1.5 TSI DADA DSG Premium/17"/Pakiet Komfort/Drogowy/Sport/Siedzenia komfort/Podgrzewana Tiptronic/Park Assist/Rear Assist/El Bagaznik/Keyless Full/Phone Comfort/Beats.
1.5 TSI DADA DSG Premium/17"/Pakiet Komfort/Drogowy/Sport/Siedzenia komfort/Podgrzewana Tiptronic/Park Assist/Rear Assist/El Bagaznik/Keyless Full/Phone Comfort/Beats.
Jak ktoś poszukuje to znalezione na jednym z portali:
https://allegro.pl/oferta/vw-t-roc-klap ... 8393632206
Pado potwierdzi czy kpl.
https://allegro.pl/oferta/vw-t-roc-klap ... 8393632206
Pado potwierdzi czy kpl.
Zam 12.10.2018 - Odbiór 12.07.2019
Tak, kompletne. Nawet mialem go kupować bo to u mnie lokalnie, ale zrezygnowalem bo jak widać wiazka jest ucieta, wiec trzeba miec schemat elektryczny i dochodzic co i jak