Mankamenty, wady.
Re: Mankamenty, wady.
Dopisze taka pierdółkę, skoro mamy Ledy z przodu i z tyłu to strasznie razi to podświetlenie wnętrza i bagażnika zwykłymi żarówkami , zaoszczędzili z 10 zł
hahahaha tak też mnie to męczy czemu taki kicz w środku który no słabo świeci
VW T- Cross 1.0 115km Czarna Perła
Odbiór 30.07.2019
Odbiór 30.07.2019
Hey, panowie serwisanci VW, czyżby firma nie opracowała jeszcze technologi wyeliminowania tego trzeszczenia ??????
Skoro jest dużo takich przypadków, to może już czas na jakąś podpowiedź nam klientom z tym trzeszczeniem jak to usunąć. Chcecie nagabywania w serwisie???
Może być incognito byle była właściwa i skuteczna. Czyżby firma nie zaglądała na to forum?
Skoro jest dużo takich przypadków, to może już czas na jakąś podpowiedź nam klientom z tym trzeszczeniem jak to usunąć. Chcecie nagabywania w serwisie???
Może być incognito byle była właściwa i skuteczna. Czyżby firma nie zaglądała na to forum?
Całkowicie poważnie. Powinni mieć odgórny obowiązek razem z raportowaniem co i jak.
No chyba, że mają nas klientów w d...
poważaniu. Jak tak, to nieładnie. Przecież taki monitoring forum jest dla nich (firmy) korzystny.
W moim skrzypi tez jak jest zimno, wydaje się ze słychac to w okolicach lusterka wstecznego.
Jednak bardziej mnie zastanawia ze po niektórej przejazdzce chodzi wentylator i czuc jakby tłumik się wypalał jak po pierwszych km a mam już 9000km. Czy ktoś ma takie objawy?
Jednak bardziej mnie zastanawia ze po niektórej przejazdzce chodzi wentylator i czuc jakby tłumik się wypalał jak po pierwszych km a mam już 9000km. Czy ktoś ma takie objawy?
Sprytnie to wytłumaczyli. Przecież się nie przyznają, że "twardy do twardego" i skrzypi na całego.
Zdecydowanie jednak wygląda, że skrzypienie jest pomiędzy słupkiem przednim a deską rozdz. Tak wynika też z forów zagranicznych.
karta na punkty orlen u mnie załatwiła sprawę w 100% juz nic nie trzeszczy