Pado pisze: ↑11 lut 2020, 11:44
Niestety w t rocu zrobili jakies głupie oszczędności w możliwym wyposażeniu , mnie brakuje jeszcze ogrzewanej przedniej szyby...
Ale można w opcji to wziąć. nie wiem w jakim pakiecie ale widziałem takie t-rocki.
W cenniku tego nie widziałem
Ja też nie ale wczoraj przeglądałem otomoto i było ogłoszenie i widziałem, że miał w przycisku grzanych foteli też ikonkę kierownicy.
Też się zdziwiłem.
Nathaniel pisze: ↑19 lut 2020, 10:08
No tak, ale tutaj Pado wspominał o podgrzewanej przedniej szybie, a nie grzanej kierownicy, która jest dostępna normalnie w konfiguratorze.
no właśnie
Grzaną kierę to i dołożyć można samemu...
Nathaniel pisze: ↑19 lut 2020, 10:08
No tak, ale tutaj Pado wspominał o podgrzewanej przedniej szybie, a nie grzanej kierownicy, która jest dostępna normalnie w konfiguratorze.
no właśnie
Grzaną kierę to i dołożyć można samemu...
Ja odpowiedziałem do dezext ktory się ździwil na kierownice ogrzewaną;-) bo to ze szyby nie ma to niestety wiem;-)
Jest tylko jeden myk z ogrzewana kierą. Jak weźmiesz pakiet sport i ogrzewaną kierownicę, to będziesz miał standardowa kierownicę, a nie z pakietu sport.
Taka ciekawostka, wy pewnie tez to macie. Otóż mam menu Siedzenia... Ale tylko na wyłączonym zapłonie i nie da się w niego wejść - pisze włącz zapłon ...ale po włączeniu menu znika. Ciekawe co autor miał na myśli - moze w innych modelach jest to związane z elektryką siedzeń.
IMG_20191102_085934_compress73.jpg (53.16 KiB) Przejrzano 8212 razy
Tiggy pisze: ↑05 mar 2020, 18:52
Ciekawe to - sprawdziłem u siebie - nie mam tej opcji a mam elektryczne fotele
Może przypadkiem sobie to odblokowałeś ?