Jakie inne auta zamiast T-Roca?
-
Re: Jakie inne auta zamiast T-Roca?
T-roc wymiata i koniec zamykam temat
Jeżeli ma wymiatać to tylko wersja R
Jest moc
https://youtu.be/RElpl9tEH8c?t=59
I jest fun
https://youtu.be/RElpl9tEH8c?t=33
-
- Site Admin
Nie jest to prawda. Temat został zamknięty, aby nie zaogniać konfliktu , którego także użytkownik chris był stroną.
Jest to kolejny temat, w którym dochodzi do konfliktu i w którym udział bierze użytkownik chris. Pozostaje wierzyć, że ostatni.
@administracjaadministracja pisze: ↑24 lut 2020, 10:26Nie jest to prawda. Temat został zamknięty, aby nie zaogniać konfliktu , którego także użytkownik chris był stroną.
Jest to kolejny temat, w którym dochodzi do konfliktu i w którym udział bierze użytkownik chris. Pozostaje wierzyć, że ostatni.
O ile pamiętam wysłałem do Ciebie mail z prośbą o reakcję na obrazliwe słowa pod moim adresem w efekcie czego temat został zamknięty.
Teraz dowiaduję się, że pomimo zakładania nowych tematów i próbie rozruszania tego forum na którym generalnie mało się wcześniej działo stałem się wrogiem publicznym nr 1
Skoro zostałem wcześniej przez niektórych z tego forum wywołany do tablicy to postanowiłem się bronić skoro Ty nie reagowałeś.
W przeciwieństwie do niektórych tutaj osób staram się pisać kulturalnie w temacie i na temat.
Trochę to wszystko śmieszne bo na takie bezpodstawne posty pod moim adresem Cyt...
...administrator forum powinien od razu reagować bo jest to zwykłe chamstwo niezgodne z regulaminem tego forum.
Pozdrawiam serdecznie
-
- Site Admin
Administracja nie jest od polemiki. Zastrzega sobie jednak prawo do prostowania nieprawdziwych informacji - nieprawdziwą informacją, była ta, że temat został zamknięty na czyjąś prośbę.
Ja bym kolesiowi dał bana. Temat mu zamknęliście to wrócił z filmikiem o Capturze sprzed miesięcy. To chyba widać gołym okiem o co mu chodzi. Jeszcze wszystkich poucza i udaje niewiniątko. Toksyczny koleś i przez takie osoby tylko są kwasy na forach zamiast normalnej rozmowy nawet jak są różnice zdańadministracja pisze: ↑24 lut 2020, 15:31 Administracja nie jest od polemiki. Zastrzega sobie jednak prawo do prostowania nieprawdziwych informacji - nieprawdziwą informacją, była ta, że temat został zamknięty na czyjąś prośbę.
Jak na reddicie ktoś się mądrzy to wypad i nikt po takich nie płacze.
100/100btr pisze: ↑24 lut 2020, 16:01Ja bym kolesiowi dał bana. Temat mu zamknęliście to wrócił z filmikiem o Capturze sprzed miesięcy. To chyba widać gołym okiem o co mu chodzi. Jeszcze wszystkich poucza i udaje niewiniątko. Toksyczny koleś i przez takie osoby tylko są kwasy na forach zamiast normalnej rozmowy nawet jak są różnice zdańadministracja pisze: ↑24 lut 2020, 15:31 Administracja nie jest od polemiki. Zastrzega sobie jednak prawo do prostowania nieprawdziwych informacji - nieprawdziwą informacją, była ta, że temat został zamknięty na czyjąś prośbę.
Jak na reddicie ktoś się mądrzy to wypad i nikt po takich nie płacze.
Premium 2.0 TSI 4Motion DSG, pakiety: komfort, drogowy, sport, zimowy, el. pokrywa bagażnika, Beats, DAB
News z ostatniej chwili
W przyszłym roku na rynek europejski trafi nowy model VW Nivus
https://autogaleria.pl/volkswagen-nivus-europa
Nawet fajny jest
W przyszłym roku na rynek europejski trafi nowy model VW Nivus
https://autogaleria.pl/volkswagen-nivus-europa
Nawet fajny jest
- Załączniki
-
- 2_optimized.jpg (218.33 KiB) Przejrzano 6202 razy
-
- 1_optimized.jpg (168.16 KiB) Przejrzano 6202 razy
-
- 3a.jpg (226.09 KiB) Przejrzano 6202 razy
Ładniejszy niż t-ROC ale chyba niżej pozycjonowany. 1.5 chyba nie będzie w nim z tego co słyszałem
-
Z ostatniej chwili to nie, bo wiadomo o nim od około tygodnia
Ale tak jak poprzednik też bardziej mi się podoba niż T-ROC
Ale tak jak poprzednik też bardziej mi się podoba niż T-ROC