Dziwne przebarwienia na wyświetlaczu.
-
Dziwne przebarwienia na wyświetlaczu.
Dzisiaj po odpaleniu samochodu, po wrzuceniu wstecznego na wyświetlaczu pojawiły się dziwne przebarwienia. Jak wyłączyłem kamerkę, to podobne przebarwienia były na wyświetlaczu. Po przełączeniu na radio, to co czarne było OK< ale na dolnej części wyświetlacza to co było normalnie w jasnym kolorze, również częściowo zmieniło kolor. Po wyłączeniu i wyjęciu klucza na moment, nic nie pomogło. Dopiero jak zostawiłem auto wyłączone na kilka minut, wszystko wróciło do normy. Czy ktoś miał coś takiego? Co to może być? W załączniku fotki wyświetlacza w momencie wadliwego działania.
- Załączniki
-
- 20200417_084158.jpg (173.01 KiB) Przejrzano 6541 razy
-
- 20200417_084147.jpg (150.37 KiB) Przejrzano 6541 razy
VW T-ROC 2.0 TSI Premium z paroma dodatkami
-
Re: Dziwne przebarwienia na wyświetlaczu.
ASO bo sam nic nie będziesz grzebał jak auto na gwarancji
- darekrezmer
Ja prdl nawet tutaj przyoszczędzone na dostawcy wyświetlaczy? Daj znać jak to VW POLSKA rozwiąże.
Mi reklamację na głośne składanie lusterek już 1,5 miesiąca rozpatrują. Koronachujus to raczej nie wymówka
Mi reklamację na głośne składanie lusterek już 1,5 miesiąca rozpatrują. Koronachujus to raczej nie wymówka
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion
Nie widziałem takiego przyadku ani w PL ani w DE.
pech po prostu...
Wymienia i po sprawie.
Jednostki sa takie same dla większości modeli... Wątpię, aby akurat tu na t rocu oszczędzali
pech po prostu...
Wymienia i po sprawie.
Jednostki sa takie same dla większości modeli... Wątpię, aby akurat tu na t rocu oszczędzali
- darekrezmer
-
OK, w takim razie w przyszłym tygodniu będę się musiał wybrać do ASO
VW T-ROC 2.0 TSI Premium z paroma dodatkami
To można łatwo sprawdzić po nr części, jestem na 99% pewien, że ekran i jednostka w schowku pasuje do innych modeli...
Tfuu, jednostkę centralna juz sprawdzałem bo szukałem takiej z DAB... I ona była przeznaczona do wielu modeli
Mi na ekranie nie swieci pasek na calej dlugosci szerokosci pixela. Widacz tylko na jasnym tle. W aso powiedzieli ze wymiana na nowe. Mam tez do wymiany podlokietnik przedni ( tylny juz wymieniony) ale nie ma kiedy jechac. A za miesiac i tak mam przeglad po 2 latach.
-
A co podłokietnikami miałeś?paulr pisze: ↑19 kwie 2020, 10:49 Mi na ekranie nie swieci pasek na calej dlugosci szerokosci pixela. Widacz tylko na jasnym tle. W aso powiedzieli ze wymiana na nowe. Mam tez do wymiany podlokietnik przedni ( tylny juz wymieniony) ale nie ma kiedy jechac. A za miesiac i tak mam przeglad po 2 latach.
Tylny skrzypial na dziurach. Przedni w mrozie utrzymuje sie tylko na samym dole, nie da sie go podniesc tak by byl wyzej zablokowany