Android Auto.

Wszystkie tematy związane z Volkswagenem T-Roc - zakup, eksploatacja, problemy itd.
Miras

Re: Android Auto.

Post autor: Miras »

A czy poprzez obd eleven da rade uruchomić app connet ?
Pado

Post autor: Pado »

Nie, to produkt swap (software as a product)
odblokowuję się na podstawie vinu-tzn generuje kod odblokowujący na podstawie vinu
Ale na bank jest to rozpracowane - ale nikt nie udostępni takiej wiedzy (dużo o tym czytałem, ale nic konkretnego nie znalazłem)

To samo dotyczy obsługi glosowej, monitora sport (performance monitor ) i innych
Miras

Ok. Okazało się że w moim trocku mam app connect, tylko jak uruchomić mirrorlink z telefonem xiaomi. Może ktoś pomoże ?
morfeusz747

Post autor: morfeusz747 »

Przez Mirrorlink nie połączysz się. Musisz pobrać Android Auto ale nie ze sklepu tylko przez google jesli nie masz w tel. Potem fizycznie kabelek i gotowe.
Miras

Ok, dzięki. Temat ogarnięty
montray

Post autor: montray »

Witam!
A ja zapytam... jak podłącze telefon poprzez app connect to czy np google mapy wyświetlać się będą też na wyświetlaczu kierownicy?
Pado

montray pisze: 24 kwie 2020, 16:12 Witam!
A ja zapytam... jak podłącze telefon poprzez app connect to czy np google mapy wyświetlać się będą też na wyświetlaczu kierownicy?
nie
jaskie

Post autor: jaskie »

Odtwarzanie mediów dostępnych po bluetooth po zapięciu USB jest u mnie niemożliwe. Trochę niedoróbka, bo np. dzwonienie działa tak samo przy połączeniu USB i bluetooth.
Na AA nie da się odpalić np. Yanosik-a, a to już apka pierwszej potrzeby. Skończyło się instalacja uchwytu na telefon, żeby mieć mapi i Yanosik-a jednocześnie. Ale i tak audio Yanosika-a idzie jako 'multimedia', więc jest wyciszane np. podczas rozmów telefonicznych. Ciekawe, jakie będę miał tego koszty...
Pado

Ja kupię sobie yanosika xs. Przynajmniej będzie na stałe w aucie.
lukaszc.89

Post autor: lukaszc.89 »

Czy rejestrowaliście swoje TRocki w aplikacji we connect?

Działa zamykanie samochodu przez aplikację?
ODPOWIEDZ