11% to bardzo ładny rabat. Choć rzeczywiście ceny podwyższyli od 01.05.2020 na T-RC więc już nie tak fajnie. Te zwykłe dywaniki VW słabiutkie. Kupilem te premium. Te są git Polecam. Chociaż wygłupiają się z ceną.
Jaki rabat na T-Roca do produkcji?
Re: Jaki rabat na T-Roca do produkcji?
A co masz za te 112 tys zł w wyposażeniu ? Pewnie 1.5 DSG. A dodatki? Dwukolorowy?
Gwarancja 4 lata i pakiet przeglądów tez w cenie?
1.5 DSG, jednokolorowy metalik, pakiet drogowy, pakiet komfort, pakiet zimowy, pakiet przeglądów 48 miesięcy, przedłużenie gwarancji, kierownica obszyta skórą podgrzewana, kamera cofania, podgrzewane lusterka, koło zapasowe, system elektrycznego otwierania i zamykania pokrywy bagażnika, przyciemniane szyby - możliwe, że coś jeszcze.
Edit:
kod konfiguracyjny dla zainteresowanych V356T5KM
-
Fajna konfiguracja, choć szkoda, że nie Premium. Kiedy przejechałem się testowym Advance to 2 rzeczy wzmagały we mnie poczucie jeszcze większej tandety we wnętrzu: brak AID i całkowicie ciemne fotele. Natomiast 1.5 z DSG naprawdę dawał radę, jakby mi ktoś w nocy podmienił, to chyba bym mocno nie płakał byleby 4Motion zostawili
2.0 TSI DSG 4Motion Indium Grey
Tak Pakiet premium. łopatki przy kierownicy,fotele
z jednej strony tak, z drugiej - nie jeżdżę jakoś mega dużo (w trasy) także obecna konfiguracja to na moje możliwości aż, aż
będę przesiadać się z pełnoletniego samochodu to nawet w wersji połowę uboższej będę czuć luksus
będę przesiadać się z pełnoletniego samochodu to nawet w wersji połowę uboższej będę czuć luksus
I takie podejście m się podoba
VW T- ROC Premium 2.0 TSI 4MOTION DSG 190KM
Zamówiony 30.11.2019
Odebrany : 18.06.2020
Zamówiony 30.11.2019
A możesz napisać lub powiedzieć czym się różnią zwykłe dywaniki od Premium lub zrobić foto?
VW T- ROC Premium 2.0 TSI 4MOTION DSG 190KM
Zamówiony 30.11.2019
Zamówiony 30.11.2019
-