Felgi na zimę hybrydowe
Felgi na zimę hybrydowe
Idzie zima więc czas pomyśleć o jakiś oponach. Mam do Was pytanie może ktoś ma bądź widział w realu jak wyglądają felgi hybrydowe. Jak wyglądają na zdjęciu to widać choć nie do końca ale chodzi mi jak to się prezentuje na samochodzie, jak są praktyczne. Może jednak nie warto i kupić najtańsze alu. Zastanawiam się nad czymś takim https://www.oponeo.pl/felga-stalowa/alc ... 1#20265562 Bardzo mało jest w internecie wiadomości o nich oprócz oczywiście wychwalających reklam.
T-Roc 1,5 DSG energetic orange + czarny dach premium plus dodatki
Re: Felgi na zimę hybrydowe
Przecież to kwestia gustu.
Mi się nie podobają - wolałbym stalówki z ładnymi kołpakami. Potrafi to lepiej wyglądać niż hybrydy albo jakieś brzydkie alusy, ale jak napisałem to indywidualna kwestia gustu i umiejętności dobrania odpowiedniego wzoru do modelu samochodu.
Mi się nie podobają - wolałbym stalówki z ładnymi kołpakami. Potrafi to lepiej wyglądać niż hybrydy albo jakieś brzydkie alusy, ale jak napisałem to indywidualna kwestia gustu i umiejętności dobrania odpowiedniego wzoru do modelu samochodu.
ja zrobiłem inaczej, zastanawiałem się czy kupić nowe felgi, nowe opony i felgi czy same nowe opony i na 99,9% zdecydowałem się po prostu zmieniać opony na oryginalne felgi 17" jakie mam i tyle.
Prawda tylko masz ten komfort nie czekania w kolejkach. My Polacy słyniemy z tego że jak spada śnieg to wszyscy na hura jedziemy zmieniać opony a tak za wymianę nie płacę i w ciągu parunastu minut mam zimówki.
T-Roc 1,5 DSG energetic orange + czarny dach premium plus dodatki
-
Sa fajne dobre do czyszczenia w zimie bier je beda super wygladac t rocu ja bym bral jak bym nie mial innych alusow hehe