Pielegnacja samochodu
-
Pielegnacja samochodu
Hejka mam do Was zapytanko z innej beczki co polecacie z woskow na T roca by zabezpieczyc go na zime jak macie cos fajnego i dobrego i nie drogiego to napiszcie bo chce sobie go zabezpieczyc na zime
Re: Pielegnacja samochodu
Witam,
Ktoś z obecnych na forum nakładał może powłokę ceramiczną na swój samochód? Jakieś opinie na ten temat?
Możecie polecić jakiś dobry zakład w Krakowie?
Ktoś z obecnych na forum nakładał może powłokę ceramiczną na swój samochód? Jakieś opinie na ten temat?
Możecie polecić jakiś dobry zakład w Krakowie?
-
Jak nakładam Wosk z sonax kolo z k2 bold i super się prezentuje
Ja nakladalem wosk Zymol Titanium w firmie ProCarro w KRK. Nakladaja tez powloki ceramiczne.
Generalnie powloka ceramiczna to fajna sprawa ale o nia trzeba dbac i przynajmnie co 3 m-ce konserwowac/odtykac.
Generalnie powloka ceramiczna to fajna sprawa ale o nia trzeba dbac i przynajmnie co 3 m-ce konserwowac/odtykac.
2.0TSI DSG 4Motion Premium Ravenna Blue/Black
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika
Pakiet: Komfort, Drogowy, Sport, Zimowy, Siedzenia Komfortowe; Elektryczna Pokrywa Bagaznika
- darekrezmer
Ja mam położoną ceramikę już na drugim aucie . Nie jest to tanie ale warto . Łatwiej utrzymać w czystości bieżącej , nie trzeba / nie należy nic dodatkowego nakładać na lakier . Wymagana jest tylko co roku tzw. Warstwa podtrzymująca za OK. 300 zł
T-roc 2.0 TSI DSG 4motion