Jaki rabat na T-Roca do produkcji?
Re: Jaki rabat na T-Roca do produkcji?
Gdyby było inaczej wszyscy na świecie jeździliby jednym samochodem marki FIAT. Po co inne.Niektórzy czerpią przyjemność z fajnego samochodu pod każdym względem, a inni traktują tylko i wyłącznie jako narzędzie zarobku. W przypadku tych drugich chociaż po szybkiej utracie wartości samochodu nie żal straconych pieniążków. Zarabia na siebie. Często osoby które tak traktują pojazd mają niezły "chlew" we wnętrzu.
Estetyka OK, ale nie w wydaniu jarmarczno-odpustowym. Jednak rozumiem. Ja też byłem kiedyś małą dziewczynką i lubowałem się w kolorowych szkiełkach, mrugających światełkach i fatałaszkach. Prymitywne plemiona tubylcze również były wabione przez kolonizatorów błyskotkami. Nie ma to jak paciorki nanizane na kolorowy sznurek.
Dorabianie teorii. Jak bym czytał właścicieli Nokii 3310 wyśmiewających pierwsze Iphony.Spinner pisze: ↑15 gru 2020, 16:41Estetyka OK, ale nie w wydaniu jarmarczno-odpustowym. Jednak rozumiem. Ja też byłem kiedyś małą dziewczynką i lubowałem się w kolorowych szkiełkach, mrugających światełkach i fatałaszkach. Prymitywne plemiona tubylcze również były wabione przez kolonizatorów błyskotkami. Nie ma to jak paciorki nanizane na kolorowy sznurek.
Czy tego chcemy, czy nie - "aktywne" wyświetlacze stają się kanonem. Za kilka lat po analogach zostanie tylko wspomnienie. Na marginesie - wpadłeś na to, że za kilka lat sprzedając samochód będziesz musiał o jakiś procent obniżyć jego cenę, bo jakiś odsetek potencjalnych nabywców nie kupi go właśnie ze względu na zegary z Ursusa? I w ten oto sposób broniona przez Ciebie oszczędność przy zamawianiu może odbić Ci się czkawką.
Oczywiście Twój cyrk i Twoje małpy - ja nie krytykuję Twojego wyboru, tylko sposób obrony Twojej decyzji przez atak na tych, którzy uważają inaczej.
Nudy, nudy, nudy...
Rabat 16 tyś + 5,5 tyś na wyposażenie - 5% od reszty z ok 130 tys wyszło ok 103 tyś. Zamowienie pażdziernik odbior w środę 23.12
VW T-ROC 1,5TSI ADVANCE / 18" / DSG / EL. DACH/ LED
Zamówienie konfigurowane do produkcji czy dany egzemplarz już był zatwierdzony do produkcji i tylko czekałeś? U którego dilera brałeś i czy trudno było wywalczyć dodatkowe 5% rabatu? Grupa zawodowa, firma czy zakup całkowicie prywatny? Możesz na priv odpisać jeśli tutaj nie chcesz
Zamawiałem całkowicie nową sztukę pod siebie . Poznań Porsche na firmę .
VW T-ROC 1,5TSI ADVANCE / 18" / DSG / EL. DACH/ LED
Ja podobny rabat dostałem z 134tys na 106tys z groszami całkowicie pod siebie zamawiany osoba prywatna
To rewelacja. Z 136 to chyba już 1.5 DSG z wszystkimi dodatkami dwukolor ? Premium. Czego nie ma tylko ?