Hej, masz może możliwość podzielenia się tym mailem ? Mam ten sam problem i szukam rozwiązania od dłuższego czasu i serwis mnie zlewa.Pado pisze: ↑16 gru 2020, 6:16
Pytam, bo potem okazuje się, że każde aso interpretuje to inaczej i zwykle nie wie o żadnej akcji serwisowej (bo jej nie ma tak naprawdę) chyba , że podasz konkretme informacje (ja tak miałem odnośnie aktualizacji nawigacji - miałem wydruk maila z centrali vw-tak to by mnie zlali...)
dziwny odglos przy cofaniu
Re: dziwny odglos przy cofaniu
Na niemieckim forum jest takie TPI:
TPI (2049996/5) wg którego montują inne klocki: 5Q0698451J
nie oznacza to jednak akcji serwisowej...wg mnie nic takiego nie ma,
TPI (2049996/5) wg którego montują inne klocki: 5Q0698451J
nie oznacza to jednak akcji serwisowej...wg mnie nic takiego nie ma,
ale jaki masz problem z navi?czajfoos pisze: ↑28 gru 2020, 0:39Hej, masz może możliwość podzielenia się tym mailem ? Mam ten sam problem i szukam rozwiązania od dłuższego czasu i serwis mnie zlewa.Pado pisze: ↑16 gru 2020, 6:16
Pytam, bo potem okazuje się, że każde aso interpretuje to inaczej i zwykle nie wie o żadnej akcji serwisowej (bo jej nie ma tak naprawdę) chyba , że podasz konkretme informacje (ja tak miałem odnośnie aktualizacji nawigacji - miałem wydruk maila z centrali vw-tak to by mnie zlali...)
u mnie był znany problem, ze od androida 8 nie dało sie polaczyc z navi (hotspot)
Dzisiaj przy okazji akcji serwisowej związanej z pedałem hamulca poinformowałam o tym "buczeniu" przy cofaniu kiedy koła są skręcone i jednoczesnym wciskaniu hamulca. Miałam filmik z tym dźwiękiem.
Okazało się, że to klocki, umówiona jestem na najbliższą środę na wymianę klocków na nieco inny model, po wymianie problem ma zniknąć. Nie robili żadnych problemów. Także zachęcam wszystkich na wybranie się do aso.
Okazało się, że to klocki, umówiona jestem na najbliższą środę na wymianę klocków na nieco inny model, po wymianie problem ma zniknąć. Nie robili żadnych problemów. Także zachęcam wszystkich na wybranie się do aso.
Po jakim przebiegu, ewentualnie okresie użytkowania, należy spodziewać się tych odgłosów?
u mnie pojawiło się przy około 3k, ale nie na stałe - pojawia się / znika.
-
Kiedy robię hot spot z mojego telefonu, navi łaczy się z nim bez problemu natomiast nie jest w stanie używać internetu. Inne urzadzenia korzystaja z niego bez problemu. Problem nie wystapuje tylko w urzadzeniach samsunga i iphone. Mam pixela 3a 4 oraz 5 ktore zachowuja sie w taki sposob. Na forum angielskim znalazlem ze jest to zwiazane z brakiem obslugi przez vw navi nowych protokolow sieciowych (a w pixelach tych starych juz nie ma). Podobno w aktualizacjach mieli cos naprawic ale jak dzwonilem do serwisu to nikt nie kumal o co mi chodzi.Pado pisze: ↑28 gru 2020, 10:54ale jaki masz problem z navi?czajfoos pisze: ↑28 gru 2020, 0:39Hej, masz może możliwość podzielenia się tym mailem ? Mam ten sam problem i szukam rozwiązania od dłuższego czasu i serwis mnie zlewa.Pado pisze: ↑16 gru 2020, 6:16
u mnie był znany problem, ze od androida 8 nie dało sie polaczyc z navi (hotspot)
Czy ktoś w Poznaniu oddawał na serwis skrzypiące hamulce ?